skip navigation
Hírek 18.03.2020
2 min.

Ingyenes átállítás otthoni használatra

TIMOCOM otthon, home office-ban

A TIMOCOM most lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az intelligens logisztikai rendszert térítésmentesen használják, függetlenül a helyétől.

Számos helyen az ellátási láncok óriási szenvedést mutatnak a koronapandémia hatásaitól. "Különösen fontos ezt szem előtt tartani a szükséges gyártási folyamatok folytatása érdekében, a készletek újratöltése és az áru a kiskereskedelmi üzletekbe történő szállítása miatt, hogy a fogyasztók számára elérhető legyen minden szükséges termék", - vélekedik a TIMOCOM. A lakosság biztonságos ellátása érdekében a logisztikai kapacitásokat optimálisan kell kihasználni.

Problémamentesen még a válságban is

A fuvarbörzén naponta akár 750.000 nemzetközi raktér- és fuvarajánlat áll rendelkezésre jelenleg több, mint 130.000 európai felhasználó részéről. Annak biztosítása érdekében, hogy ez még válság idején is zökkenőmentesen működjön, a TIMOCOM minden felhasználója számára ingyenesen biztosítja a hordozható eszközökre való átállást a helyzetre való tekintettel. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók mobil eszközökkel is hozzáférhetnek a Smart Logistics Systemhez.

Megszűnik az IP-korlátozás

Ezen felül a felhasználói engedélyek IP korlátozása is megszűnik. Ez azt jelenti, hogy a rendszerhez home office-ban is hozzáférhetnek ügyfeleink ezentúl. "Tekintettel arra, hogy számos vállalat otthoni és távmunkára váltott az utóbbi hetekben, ez egy lehetőség a logisztika, valamint az ipar és a kereskedelem területén működő vállalatok zökkenőmentes működőképességének biztosítására" - jelentette ki a TIMOCOM.

Idáig Európa-szerte több mint 5000 felhasználó használta ezt, ideértve a Timocom szerint a nagyvállalatokat is, amelyek jelenleg home office-ra váltottak. A vállalatoknak jelenleg egyszerű és azonnali megoldásokra van szükségük a logisztika kézben tartásához.

"Célunk annak biztosítása, hogy az Európai logisztikai ágazat teljes mértékben működőképes maradjon " - mondta Tim Thiermann, a TIMOCOM ügyvezető igazgatója. "Ezért a hétből hét napon, a nap 24 órájában dolgozunk, körülbelül 600 alkalmazottal Európa-szerte."

Feliratkozás hírlevélre

Kérjük a megjelölt mezőket helyesen kitölteni.

A '*' csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, feltétlenül kérjük kitölteni.

A feliratkozás elküldésével Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket

Feliratkozás hírlevélre:


Személyes adatait (e-mail cím, családi és utónév) a TIMOCOM az információk megküldése érdekében az SC-Networks GmbH (cégbíróság: Müncheni Alsófokú Bíróság, lajstromszám: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 in 82319 Starnberg adatbázisába továbbítja. Az SC-Networks GmbH tevékenységére a szövetségi adatvédelmi törvény rendelkezései és a TIMOCOM GmbH utasításai érvényesek.

Fel

Hozzájárulok, hogy az oldal elemzésekhez, személyre szabott tartalmakhoz és hirdetésekhez sütiket használjon. Tudjon meg többet