A TIMOCOM-ról

Jövőképünk

A TIMOCOM egészét a logisztika jövőjéről alkotott, közös jövőkép egyesíti. Hiszünk egy logisztikai kihívások nélküli világban. Ezért azt tettük küldetésünkké, hogy okossá, biztonságossá és egyszerűvé tegyük a logisztikát. Ezt a jövőt úgy hívjuk, hogy kiterjesztett logisztika (augmented logistics). Ez az ígéretünk is: kiterjesztett logisztika (augmented logistics). Ezen ugyanis a logisztika bővítését, javítását, erősítését, növelését és fokozását értjük. Ügyfeleink számára ez azt jelenti, hogy a TIMOCOM segítségével okosan, egyszerűen és biztonságosan megoldhatják logisztikai kihívásaikat.

Sikertörténetünk

A hiányzó digitális megoldások nemcsak ma hajtanak minket előre, hanem a vállalkozás létrehozásának is ez volt az alapja. Jens Thiermann szállítmányozó 1997. áprilisban európai fuvarmegbízási platformot keresett. De amit talált, az egyszerűen nem felelt meg elképzeléseinek és igényeinek. Elhatározásra jutott: akkor megcsináljuk mi magunk! Így alakult meg a TimoCom Soft- und Hardware GmbH, és munkaidő után és hétvégéken elkezdtek fejleszteni egy saját fuvar- és raktérbörzét. A merész start-up mára az európai logisztikai szakma egyik legsikeresebb adatspecialistájává és it-középvállalatává vált. A TimoCom Soft- und Hardware GmbH 2018-ban TIMOCOM GmbH-ra változtatta nevét.

Kínálatunk

Az európai logisztika úttörőjeként és útitársaként mi működtetjük az első okos logisztikai rendszert (smart logistic system), amelyben naponta akár 750 000 nemzetközi fuvar- és raktér-ajánlat jelenik meg és kerül feldolgozásra. A 43 000 bevizsgált vállalkozásból álló semleges hálózatunk is a rendszer része. A semlegesség fontos előny, hiszen a tranzakciók közvetlenül a szerződő felek között jönnek létre.

Sokszínűségünk

Szakosodásunkra és nemzetköziségünkre jellemző, hogy a Düsseldorf környéki Erkrathban lévő központban, valamint a lengyelországi, csehországi és magyarországi képviseleteinken 30 nemzetből érkező több mint 500 munkatárs dolgozik. A vállalat vezetését az alapító Jens Thiermann a fiával, Tim Thiermann-nal osztja meg. A családi vállalkozás élén így egyesül a sokéves tapasztalat és a jövőorientált perspektíva. Immár sok közös mérföldkőre tekinthetünk vissza együtt a vállalat életében.

A TIMOCOM számokban

500+

munkatárs (összesen)

30+

nemzet (munkatársak)

74,6

millió EUR árbevétel

22

év it-tapasztalat

4

telephely

43 000 +

nemzetközi ügyfél

( 2019. január)

TIMOCOM - Tények, adatok

Név TIMOCOM GmbH
Ügyvezető: Jens Thiermann, Tim Thiermann
Munkatársak több mint 30 nemzetből több mint 500 fő
Cégközpont Timocom Platz 1, DE-40699 Erkrath
Képviseletek Lengyelország, Csehország, Magyarország
Árbevétel 74,6 millió euró (2018. üzleti év)
Fel

Hozzájárulok, hogy az oldal elemzésekhez, személyre szabott tartalmakhoz és hirdetésekhez sütiket használjon. Tudjon meg többet