25.03.2019

A Leonetwork Kft Érdről startolt

Nyolc hónapon belül a TIMOCOM éllovasa lett

(1)

Mező Tünde kiismeri magát a szállítmányozás területén. A magyar vállalkozó 2018 májusában alakította át családi tulajdonban levő cégüket és azóta a Leonetwork Kft-vel erősíti a belföldi- ill. nemzetközi fuvarozás és raktározás piacát. 2018 egy nagyon sikeres év volt a Leonetwork Kft életében. Május és december között mintegy 1054 fuvarmegbízást bonyolított le, kb. 101 Millió Ft értékben (Kb. 318.000 Euro). Amiből 741 megbízás, azaz 70 % a TIMOCOM megbízáskezelőjén a TC Transport Order ®-en keresztül zajlott. "Most jutottam el odáig, hogy bővítsem a céget", meséli a cégvezető. A Leonetwork Kft. a gyűjtő-, részrakó- és direkt fuvarokra specializálódott. "Egész Európában ott vagyunk."

 

A cég telephelye Érd. Tünde szülei 1998-ban eredetileg egy üzleti tanácsadással foglalkozó céget alapítottak. A nyugdíjba vonulásuk előtt erre a területre koncentráltak leginkább. Ezután lányuk az előző évet kihasználva új alapokra helyezte a vállalkozást.

"A fuvarmegbízások könnyen és gyorsan elkészíthetők"


Az átalakítások ellenére az ügyfeleknek nem kellett valami újhoz hozzászokniuk. "24 éve aktív vagyok a szakmában. Ezzel a sok éves tapasztalattal mindennap azon dolgozom, hogy az ügyfelek továbbra is a megszokott magas színvonalú és egyénre szabott szolgáltatásainkat kapják", mondja a cégvezető. Az alvállalkozóik is megbízhatnak a TIMOCOM digitális megbízáskezelőjében. Ezekkel az elhatározásokkal startol az új évbe Tünde, aki úgy véli, hogy a lehető legjobb választás a TIMOCOM volt.
"A fuvarmegbízások könnyen és gyorsan elkészíthetők. Felviszek minden fontos információt a megbízásba, elküldöm a fuvarajánlatot a rendszeren keresztül és automatikusan értesülök arról, ha az üzleti partnerem elfogadta azt. Ezzel az egy kattintással az egész szerződésszerű megbízás lesz"


Az alkalmazás átlátható felülettel rendelkezik, mellesleg könnyű kezelni is. "Biztos vagyok benne, hogy idővel a TC Transport Order ® kiváltja majd az e-mailes üzenetváltást. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Az idő pénz a szállítmányozás területén is. Az alkalmazás optimális minden kis- és középvállalkozás számára, hiszen a TIMOCOM System mellett nincs szükség semmi más kiegészítő programra a fuvarszervezés lebonyolításához", Tünde biztos ebben és pozitívan tekint a jövőbe. Hiszen nyolc hónapon belül a TIMOCOM System adminisztratív támogatásával a cége nagy eredményeket ért el.

 

További információt a TIMOCOM-ról itt találhat: www.timocom.hu.
További információt a Leonetwork Kft.-ről itt talál https://www.leonetwork.hu

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel