Mostantól Ön is gyorsan és egyszerűen tervezheti meg szállítási és logisztikai folyamatait. Legyen szó akár egy szállítás elindításáról, lebonyolításáról vagy megbízások kezeléséről, a TIMOCOM Marketplace-ben megtalálja az igényeinek és digitalizációs szintjének megfelelő alkalmazást.

Időkapus rendszerek

Az időkapus rendszerek célja az állásidő le- és felrakodáskori elkerülése. Mielőtt a speditőr vagy a fuvarozó például egy szupermarketnál le szeretne rakodni, egy portálon keresztül (időkapus rendszer) időpontot kell foglalnia. A portálon látható, hogy mikor van szabad lerakodási idő (például 14:00 - 15:00 óra), így azt le tudja foglalni. Ebben az esetben a sofőrnek a lehető legpontosabban kell megérkeznie a lerakodáshoz. Rövid várakozási idők előfordulhatnak. Ha a sofőr nem tud odaérni a lefoglalt időpontra, mert éppen forgalmi dugóban van vagy lerobbant a járműve, akkor új időpontot kell foglalnia. Hasonlóan működik, mint a járatfoglalás a légitársaságoknál. A légitársaságoknál ún. "time-slot"-ok vannak, amely időben lehet újabb járatot foglalni. Egyéb esetben lejár az időkapu és pénzbüntetést kell fizetni.

Lásd még:

  • Fuvarszervező szoftvert

    A fuvarszervező szoftvert diszponensek használják. A fuvarszervező szoftver segítségével az termelő/gyártó cégektől kapott szerződéseket lehet szerkeszteni és kezelni. Továbbá az utakat és a útvonalakat tervezni. Állandóan figyelemmel kísérheti, hogy

Legyen bennfentes az ágazatban

Rendszeresen releváns cikkeket, értékes szakértői értekezéseket és exkluzív felhasználói jelentéseket kaphat tőlünk.

 

Feliratkozás a hírlevélre

Fel