skip navigation

Mostantól Ön is gyorsan és egyszerűen tervezheti meg szállítási és logisztikai folyamatait. Legyen szó akár egy szállítás elindításáról, lebonyolításáról vagy megbízások kezeléséről, a TIMOCOM Smart Logistics Systemében megtalálja az Ön igényeinek és digitalizációs szintjének megfelelő alkalmazást.

Nemzeközi szállítmányozás

Globalizált világunkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az áruk nagyobb távolságra való eljuttatása. A nemzetközi szállítmányozó megszervezi a hatályban lévő jogok, kötelességek és szabályok szerint az áruk továbbítását határokon keresztül, valamint kapcsolatot termet az áru feladója és a fuvarozó között. Az üzlet lezárása után a nemzetközi szállítmányozót a fuvardíj árréséből fizetik. Az ajánlatokatra akár nemzetközi fuvarbörzén is szert tehetünk. A nemzetközi szállítmányozást végző cégek, személyek a fuvar lebonyolítása mellett logisztikai szolgáltatásokat is kínálnak általában: áruk raktározása, különböző dukumentumok, okmányok adminisztrálása, vámügyintézés.

Legyen bennfentes az ágazatban

Iratkozzon fel itt, és rendszeresen releváns cikkeket küldünk Önnek, melyek megkönnyítik a mindennapi munkáját és bővítik üzleti látókörét.

Feliratkozás hírlevélre

A '*' csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, feltétlenül kérjük kitölteni.

A feliratkozás elküldésével Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket

Feliratkozás hírlevélre:


Személyes adatait (e-mail cím, családi és utónév) a TIMOCOM az információk megküldése érdekében az SC-Networks GmbH (cégbíróság: Müncheni Alsófokú Bíróság, lajstromszám: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 in 82319 Starnberg adatbázisába továbbítja. Az SC-Networks GmbH tevékenységére a szövetségi adatvédelmi törvény rendelkezései és a TIMOCOM GmbH utasításai érvényesek.

Fel