skip navigation

Szállítási lexikon

Szótár bejegyzések

A Á B C Cs D E É F G Gy H I J K L M N Ny O Ö P R S Sz T Ú Ü V

Mostantól Ön is gyorsan és egyszerűen tervezheti meg szállítási és logisztikai folyamatait. Legyen szó akár egy szállítás elindításáról, lebonyolításáról vagy megbízások kezeléséről, a TIMOCOM Smart Logistics Systemében megtalálja az Ön igényeinek és digitalizációs szintjének megfelelő alkalmazást.

Raktárbörze

Egy internet alapú raktárbörze nem más, mint egy keresőmotor szabad raktárakhoz. Itt szabadon levő raktárakat tesznek közzé. Az ajánlattevők arra használják a programot, hogy szabad kapacitásaikat meghirdessék, minden szükséges információval. Azon vállalkozások, amelyek nem rendelkeznek elegendő alkalmas raktárhelységgel, egy börze segítségével ezt a problémát orvosolni tudják. Egy célirányos keresés olyan eredményeket hoz, amelyben a raktározandó árut tökéletesen és megfelelően el lehet helyezni. Ehhez a felhasználónak a kívánt kritériumok, úgymint raktárfelhasználás- és típus, nagyság és helyszín alapján ajánlott keresnie. Ezután a rendszer megjeleníti az egyezőségeket az ajánlat és a már előzőekben megadott szabad raktárkapacitások között. Egy internet alapú raktárbörze segítségével a vállalkozások gyorsan és rugalmasan reagálhatnak egy keletkező raktárhiányra. Ezáltal raktáraik nem fognak üresen állni és kapacitásukat mindig ki tudják használni. A lehetőség, hogy raktárbörzén keresztül megfelelő megoldást találunk annál magasabb, minél nagyobb és átfogóbb az ajánlati rész. Amióta már nem csak szállítmányozási- és logisztikai vállalkozásoknak van szükségük rakterekre, azóta a raktárbörze más ágazatoknak is érdekes lehet.

Lásd még:

  • Raktárlogisztika

    A raktárlogisztika egyik részosztálya a logisztikának olyan vállalkozásoknál, amelyek raktározási lehetőségekkel rendelkeznek. Ez a termékek rendszerezéséről, megőrzéséről, leltározásáról szól. A [...]

Legyen bennfentes az ágazatban

Iratkozzon fel itt, és rendszeresen releváns cikkeket küldünk Önnek, melyek megkönnyítik a mindennapi munkáját és bővítik üzleti látókörét.

Feliratkozás hírlevélre

A '*' csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, feltétlenül kérjük kitölteni.

A feliratkozás elküldésével Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket

Feliratkozás hírlevélre:


Személyes adatait (e-mail cím, családi és utónév) a TIMOCOM az információk megküldése érdekében az SC-Networks GmbH (cégbíróság: Müncheni Alsófokú Bíróság, lajstromszám: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 in 82319 Starnberg adatbázisába továbbítja. Az SC-Networks GmbH tevékenységére a szövetségi adatvédelmi törvény rendelkezései és a TIMOCOM GmbH utasításai érvényesek.

Fel