Mostantól Ön is gyorsan és egyszerűen tervezheti meg szállítási és logisztikai folyamatait. Legyen szó akár egy szállítás elindításáról, lebonyolításáról vagy megbízások kezeléséről, a TIMOCOM Smart Logistics Systemében megtalálja az Ön igényeinek és digitalizációs szintjének megfelelő alkalmazást.

Raktárhasznosítás

A raktárhasznosítás mindenekelőtt függ a raktárépület vagy raktárhelység adottságaitól. Aszerint, hogy milyen terméket tárolunk, olyan kialakításúnak kell lennie a raktárnak. Fagyasztott áruk tárolására pl. egy olyan raktár szükséges, amely egy hűtőrendszerrel van felszerelve, azért hogy az elhelyezett áru ne romoljon meg. Ha rendszerezni szeretnénk a készletet, mindenképpen egy raktárvezetőre van szükségünk, aki professzionális tudással rendelkezik. Továbbá a raktárak használata előírt jogi, biztonságrechnikai követelményekhez kötött. Így Pl. a robbanóanyagok csakis olyan raktárban tárolhatóak, amelyek egy adott biztonsági zónában helyezkednek el, távol a lakóépületektől és közutaktól. Ebben az esetben szigorú előírások vannak érvényben. A raktárakat szigorú előírások szerint építik, rendezik és biztosítják be, ahol meghatározott árukat és termékeket lehet tárolni. Egy szakszerű raktározáshoz képzett személy párosul. A raktári dolgozók felelőssége, hogy az áruk szabályszerűen legyenek bevételezve, elhelyezve és ellenőrizve. Ezen kívül felelős a raktárhelység megkívánt hőmérsékletének és páratartalmának a biztosításáért. Éppen ezért egy raktárbörze nagy segítséget nyújthat abban, hogy az adott áru megfelelő körülmények között legyen tárolva a kézbesítésig.

Lásd még:

  • Raktárbörze

    Egy internet alapú raktárbörze nem más, mint egy keresőmotor szabad raktárakhoz. Itt szabadon levő raktárakat tesznek közzé. Az ajánlattevők arra használják a programot, hogy szabad kapacitásaikat meghirdessék, minden szükséges információval. Azon vállalkozások,

Legyen bennfentes az ágazatban

Rendszeresen releváns cikkeket, értékes szakértői értekezéseket és exkluzív felhasználói jelentéseket kaphat tőlünk.


Feliratkozás hírlevélre

Fel