skip navigation

Szállítási lexikon

Szótár bejegyzések

A Á B C Cs D E É F G Gy H I J K L M N Ny O Ö P R S Sz T Ú Ü V

Mostantól Ön is gyorsan és egyszerűen tervezheti meg szállítási és logisztikai folyamatait. Legyen szó akár egy szállítás elindításáról, lebonyolításáról vagy megbízások kezeléséről, a TIMOCOM Smart Logistics Systemében megtalálja az Ön igényeinek és digitalizációs szintjének megfelelő alkalmazást.

Termelés

A termelés alatt azt a gazdasági folyamatot értjük, amikor gyártunk és előállítunk javakat, valamint szolgáltatásokat.

A termelés üzleti folyamat, amely egy termék fejlesztési fázisától, annak értékesítéséig tart. Ezt nevezhetjük gyártásnak és előállításnak is. A termelés során az előállítási fázisban a technikai nézőpont az elsődleges, ahol kész és nyersanyagokat dolgoznak fel. Az előállítási folyamat vizsgálata során közgazdaságtani kérdéseket vetnek fel az adott termék típusával, mennyiségével kapcsolatban. A termelés a termelési faktorok és azok a termék fejlesztésére gyakorolt hatásának célratörő kombinációját képezi.

Legyen bennfentes az ágazatban

Iratkozzon fel itt, és rendszeresen releváns cikkeket küldünk Önnek, melyek megkönnyítik a mindennapi munkáját és bővítik üzleti látókörét.

Feliratkozás hírlevélre

A '*' csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, feltétlenül kérjük kitölteni.

A feliratkozás elküldésével Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket

Feliratkozás hírlevélre:


Személyes adatait (e-mail cím, családi és utónév) a TIMOCOM az információk megküldése érdekében az SC-Networks GmbH (cégbíróság: Müncheni Alsófokú Bíróság, lajstromszám: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 in 82319 Starnberg adatbázisába továbbítja. Az SC-Networks GmbH tevékenységére a szövetségi adatvédelmi törvény rendelkezései és a TIMOCOM GmbH utasításai érvényesek.

Fel