skip navigation

Ügyelünk az Ön üzleti partnereire

A logisztika a megfelelő üzleti partnerekkel történő hálózatosodásból él. Ezért a TIMOCOM rendszerében egy semleges logisztikai hálózatot talál, melynek segítségével első osztályúan bonyolíthatja le megbízásait. A dokumentumok (pl. EU-engedély, vállalkozói bejelentkezés, biztosítási papírok stb.) digitális rendelkezésre bocsátásával a folyamat egyszerűsíthető, nincs szükség e-mailben vagy faxon történő továbbításra.

Egyszerűen megtalálhatja az üzleti partnereket

Több, mint 45.000 ellenőrzött cég egész Európából lehetővé teszi, hogy pontosan megtalálja az Ön által keresett üzleti partnert. Az új fel- és letöltési funkció segítségével minden gyakran használt céges dokumentumát elérhetővé teheti saját cégprofiljában, illetve megtekintheti és letöltheti a többi felhasználó dokumentumait.

TIMOCOM cégprofilok, képernyőfotó

Intelligens profil létrehozása

Használja a kifejező cégprofilban rejlő versenyelőnyt, és hívja fel magára potenciális üzleti partnerei figyelmét. A többi felhasználó profilja alapján pontos betekintést nyerhet az európai szállítmányozási és logisztikai környezetbe, így bővítheti üzleti lehetőségeit.

Képernyőfotó: Cégprofilok - Intelligens profil létrehozása

Biztonságos tájékozódás

Minél több szolgáltatást kínál, annál vonzóbb Ön a potenciális üzleti partnerek számára. Itt minden szállítmányozási információt részletesen felsorolhat, ezzel teljes körű tájékoztatást adhat szakértelméről. Minden feltöltött fájl biztonságosan kódolva van, így nem történhetnek visszaélések.

Képernyőfotó: Cégprofilok - Biztonságos tájékozódás.

Gyors áttekinthetőség

Az Ön rendszeres relációit az "Országrelációk" alatt adhatja meg, ahol áttekinthetően megjelenítésre kerülnek. A lehetséges üzleti partnerek itt tájékozódhatnak az Ön szolgáltatáskínálatáról. Kényelmes és gyors.

Képernyőfotó: Cégprofilok - Gyors áttekinthetőség

Sikeres összeköttetés más cégekkel

Spedíciós vagy fuvarozó cégként bemutathatja vállalkozását, így az új, vonzó üzleti partnerek megtalálhatják Önt.

Tendert kiíró termelő és kereskedelmi cégként átfogó képet kap az európai szállítmányozási és logisztikai környezetről, és azonnal bővítheti üzleti partnereinek listáját.

Tesztelje most a TIMOCOM rendszerét!

Tesztelje most ingyen

Kérdése van? Szívesen segítünk Önnek a továbbiakban is:

+36 22 51 59 50

Fel