skip navigation

Az piacvezető raktér- és fuvarbörze

A TIMOCOM fuvarbörzével gyorsan és hatékonyan léphet fel az azonnali megbízások piacán. Akár fuvarozó, akár megbízó. Itt megtalálja a keresett üzleti partnert. Az Ön előnyei: Profitáljon az új üzleti lehetőségekből, a növekvő árbevételből és a kevesebb üresjáratból. Használja különleges ajánlatainkat a futár-expressz-csomag szolgáltatásoknál (KEP) vagy találjon mobilan szállítmányt és rakteret fuvarbarométer-alkalmazásunkkal.

Találjon szállítmányokat egyszerűen

A fuvarbörzén naponta akár 800.000 nemzetközi raktér- és fuvarajánlat áll rendelkezésre jelenleg több, mint 135.000 európai felhasználó részéről. Mindenki talál valamit. Legyen szó fuvarozóról, spedícióról vagy gyártó és kereskedő cégről.

Fuvarbörze - Találjon szállítmányokat egyszerűen

Gyors járműbeállítás

A felhasználóbarát járműbevitellel vállalkozóként raktérajánlatot tehet közzé a keresett jármű paramétereivel, mint például térfogat/súly, dátum, indulási- és érkezési pont. Így elkerülhetők mind az üresjáratok, mind a felesleges költségek. A potenciális megbízók az Ön ajánlatára kattintva felvehetik Önnel a kapcsolatot.

Fuvarbörze - Gyors járműbeállítás

Intelligens szállítmány felajánlás

A fuvarbevitelnél és a fuvaráttekintésnél a rakomány jellegétől függetlenül tud keresni és kínálni. Megbízóként részletesen meg tudja adni a kínált áru méreteit, fajtáját, súlyát, indulási és érkezési pontját is. Így megkönnyítheti a fuvart keresők munkáját és hamarabb fel tudják venni Önnel a kapcsolatot.

Intelligens szállítmány felajánlás

Biztonságos fuvarkiválasztás

A fuvarajánlat részletes nézetében további információkat talál a kiválasztott fuvarral kapcsolatosan. Az ajánlatra kattintva a megbízottak hozzáférhetnek az Ön elérhetőségeihez, és potenciális szerződő partnerként közvetlenül felvehetik Önnek a kapcsolatot.

Biztonságos fuvarkiválasztás

Tesztelje most a TIMOCOM rendszerét!

Tesztelje most ingyen

Kérdése van? Szívesen segítünk Önnek a továbbiakban is:

+36 22 51 59 50

Fuvar- és raktérkeresés

Naponta akár 800.000 nemzetközi ajánlat. Ne érje be kevesebbel.

Fuvarajánlatok innen/ide: HU – részlet

Honnan

Hová

Hossz

Súly

Felépítmény

Legutóbbi frissítés 2021-04-10 23:45 CET

Zárt felhasználói csoport (GBG)

Vállalkozások és egyesületek számára a raktér- és fuvarbörzén lehetőséget biztosítunk zárt felhasználói csoportok létrehozására. Ezek úgy működnek, mint egyfajta fuvarhálózat a fuvarbörzén belül, és egyúttal jövedelmező céghálózatokat alkotnak.

A zárt felhasználói csoportban közzétett raktér- és fuvarajánlatok először csak a csoporton belül láthatók, mielőtt átkerülnének a nyilvános fuvarbörzébe. Így a zárt felhasználói csoport tagjai információ- és időelőnyre tehetnek szert más cégekkel szemben, és gyorsabban megtalálják a megfelelő ajánlatokat.

Vegye kézbe a sikerének kulcsát! A teljes TIMOCOM mobilalkalmazáson keresztül!

Alkalmazás tabletekre és okostelefonokra. Használja a TIMOCOM-ot mobilkészülékről

Kitüntetve

2019. augusztus - A TIMOCOM által működtetett európai piacvezető raktér- és fuvarbörze megkapta a BME „Transporteinkauf“ kitüntetését.

Kitüntetés: A BMEnet a 'Transporteinkauf' elismeréssel tüntette ki a TIMOCOM fuvarbörzét
Fel