A TIMOCOM fuvarbörze használatának előnyei

Rendkívül széles kínálat

Az egyik legnagyobb platform a nemzetközi fuvarbörzék között, így biztosan találhat időben és árban is megfelelő ajánlatot. A felületen akár 1 millió fuvarajánlat közül válogathat, a legfontosabb kritériumokat megadva, hogy rakománya megfelelő körülmények között kerüljön kiszállításra.

Egyszerű használat

A felhasználói felület rendkívül könnyen használható, így pillanatok alatt megtalálhatja az Önnek vagy cégének legmegfelelőbb fuvarajánlatot. A nemzetközi fuvarozás még soha nem volt ilyen egyszerű, mint a TIMOCOM fuvarbörze felületén – regisztráljon, használja a keresőt, és válogasson megbízható vállalatok ajánlatai közül!

Kiemelkedő biztonság

Partnereinknek a biztonság első számú szempont, ezért a weboldalunkon szereplő cégek előzetes átvilágításon estek át. Így Ön mindig biztos lehet abban, hogy megbízható ajánlatok és partnerek közül válogathat, és a szállítmányok is sikeresen megérkeznek a célállomásra.

LTL-megoldások

Az FTL mellett nálunk LTL-megoldásokat is találhat. Az LTL-megoldások segítségével több cég rakománya is szállítható egyetlen járművel, aminek köszönhetően a raktér maximálisan kihasználható. Ha a TIMOCOM fuvarbörze mellett dönt, nincsenek felesleges üresjáratok, vállalkozása még hatékonyabban működhet, profitját is tovább növelheti.

CO₂-kibocsátás csökkentése

A CO₂-kibocsátás csökkentése nagy mértékben hozzájárul a bolygó védelméhez. A fuvarbörze segítségével, kilométerenként akár 20%-kal is csökkentheti CO₂ -kibocsátását. Mi több: a flotta kihasználtsága további 30%-kal növelhető, ami szintén elősegíti a klímaváltozás káros hatásainak csökkentését.

Hálózat bővítése

A TIMOCOM segítségével új belföldi vagy nemzetközi partnerekre tehet szert, így tovább építheti üzleti hálózatát. Platformunkat jelenleg több mint 55.000 ügyfél használja Európa-szerte, aminek köszönhetően partnereink rengeteg új üzleti kapcsolatot szerezhetnek. TIMOCOM: biztonságos üzletkötések biztonságos platformon.

A TIMOCOM fuvarbörze főbb jellemzői

Néhány a TIMOCOM elégedett ügyfelei közül:

timocom-client-logo-zalando
timocom-client-logo-leckerland
timocom-client-logo-wemas
timocom-client-logo-aurora
timocom-client-logo-glass-ag
timocom-client-logo-linnenbecker

Készen áll arra, hogy csatlakozzon 55.000 vállalathoz Európa legnagyobb fuvarbörzéjén?

Fel