Melyek a TIMOCOM használatának előnyei?

Naponta akár 1 millió raktér- és fuvarajánlat áll rendelkezésre 46 európai országból.  Ez garantálja járműparkja kihasználtságát, és lehetővé teszi logisztikai hálózatának bővítését Európában. A fuvarbörze által jobban és hatékonyabban irányítja szolgáltatásait, és átláthatóan számolja ki költségeit. Csatlakozzon Ön is elégedett felhasználóink táborához, és adjon fel azonnal ajánlatot vagy keresgéljen a logisztikai cégek hirdetései között.

A felhasználóbarát felületen azok is könnyen eligazodnak, akik nem rendelkeznek mélyreható számítógépes ismeretekkel. A fuvar- és raktérajánlatok azonnali közzététele garantált. A rendszeres frissítések és optimalizálások hatékony és eredményes használatot tesznek lehetővé, így könnyen és egyszerűen találhatnak új partnereket. Amennyiben a leghatékonyabb logisztikai megoldásokat keresi, a TIMOCOM-nál jó helyen jár!

A fuvarbörzében a fuvarozó cégek és a fuvarozók könnyedén találhatnak olyan gyártókat és kereskedőket, akiknek éppen fuvarra van szükségük. A gyártók pillanatok alatt megtalálhatják a tökéletes fuvarozót, akármilyen speciális igényeik is vannak. LTL-megoldásainkkal a fuvarozó cégek egyszerre több megbízó rakományát is szállíthatják, így tovább növelhetik profitjukat, csökkenthetik szén-dioxid-kibocsátásukat, és még jobban kihasználhatják a flottájukat.

Néhány a TIMOCOM elégedett ügyfelei közül:

timocom-client-logo-wemas
timocom-client-logo-aurora
timocom-client-logo-glass-ag
timocom-client-logo-leckerland
timocom-client-logo-linnenbecker
timocom-client-logo-wemas
timocom-client-logo-zalando

Készen áll arra, hogy csatlakozzon 55.000 vállalathoz Európa legnagyobb fuvarbörzéjén?

Fel