skip navigation

A teljes folyamat a Smart Logistics Systemben

Fuvarmegbízásait a TIMOCOM rendszerében közvetlenül ügyfeleivel bonyolíthatja le. A digitális folyamatnak köszönhetően a kommunikáció gyors, és további idő takarítható meg az adatrögzítés során. Mivel minden megbízás automatikusan lefordításra kerül az adott nyelvre, így nincsenek nyelvi korlátok és időveszteség sem. További előnyt jelent az áttekinthető megjelenítés más kommunikációs csatornákhoz, például az e-mailhez képest.

A TIMOCOM a megszokott, magas színvonalú adatbiztonságot kínálja. Az adatok mindig az ügyfélhez tartoznak, és védelmet élveznek az illetéktelenek általi hozzáféréssel szemben. Minden szerver Németországban található, így a szigorú német adatvédelmi törvény hatálya alá esik. Az adatok nem hagyják el az országot.

Szeretné a megbízáskezelőt fuvarmegkeresésekhez használni? Szívesen segítünk.

Kapcsolat felvétele most!

+49 211 88 26 88 26

Az Ön előnye:

Optimalizálja a kommunikációt teljes körűen digitális megbízáskezeléssel

Élvezze a kötelező jogi erővel bíró biztonság előnyeit

Emelkedjen felül a nyelvi korlátokon a megbízáshoz tartozó dokumentumok üzleti partnere által beszélt nyelven történő automatikus kiküldésével

Szabja testre fuvarmegbízásait céges logójával, a fuvarhoz kapcsolódó dokumentumokkal és a megbízásszám-generátorral

Takarítson meg időt, és hozzon létre sablonokat az ismétlődő fuvarmegbízásokhoz

Alapozza üzleti döntéseit az Ön által készített statisztikákra

Digitális megbízáskezelés

Mindkét üzleti partnernek lehetősége van fuvarmegbízásait átláthatóan kezelni, és mindig pontosan szemmel tartani azok állapotát – központi helyen, digitálisan.

TGK-fuvarmegbízások kiadása és kezelése a Smart Logistics Systemben

Gyorsítsa fel a folyamatokat

A gyors adatrögzítésnek köszönhetően sok időt takaríthat meg. Ennek oka a fuvarbörzénkkel és a fuvarajánlatokkal fennálló szoros integráció. Másolási és sablonfunkcióink, valamint az intelligens, automatikus kiegészítés is biztosítja, hogy Ön gyorsan tudja rögzíteni fuvarmegbízásait.

Nyissa meg és rögzítse gyorsan a fuvarmegbízáshoz tartozó adatokat

Tegye egyszerűbbé a kiértékelést

Elemezze üzleti kapcsolatait és számait kiértékelési funkcióinkkal, melyek egyedileg az Ön igényeire szabhatók. Ezekből levezethetők a jövőbeni üzletek mutatószámai.

Elemezze az üzleti kapcsolatokat és a fuvarmegbízásokat közvetlenül a rendszerben

Felügyelje a fuvar lebonyolítását

Funkcióinknak köszönhetően teljesen egyszerűen nyomon követhetők a szállítmányok. Mindkét fél folyamatosan követheti a fuvarmegbízások állapotát, így csökkentheti kommunikációval kapcsolatos ráfordításait.

Tekintse át a fuvarmegbízások állapotát a rendszerbe integrált nyomkövetés funkcióval

Ügyfeleink véleménye a fuvarmegbízások alkalmazásról

Dittrich Eiltransporte GmbH, Oliver Stiller

„A TIMOCOM rendszerének segítségével közel 60%-ot takarítunk meg a megbízások létrehozásának idejéből. Az űrlapon az összes adatot beillesztjük és gyorsan el is tudjuk küldeni. Nem várunk fejléces e-mailekre vagy biztosítási visszaigazolásokra – mindent azonnal, online intézünk.”

Oliver Stiller
Dittrich Eiltransporte GmbH
TIMOCOM ID 67066

Sikersztori és videó >
WEMAS Absperrtechnik GmbH, Stefan Watzlawek

„Sokkal gyorsabbak vagyunk a megbízáskezelés és -feldolgozás területén. Ami számunkra a legnagyobb előny, az az, hogy a TIMOCOM rendszerével egy helyre menthetjük az összes fuvarmegbízást, így könyvvizsgálat alkalmával minden dokumentum egyetlen, központi helyen van.”

Stefan Watzlawek
WEMAS Absperrtechnik GmbH
TIMOCOM ID 340064

Sikersztori és videó >

Optimalizálja üzleti folyamatait a digitális fuvarmegbízásokkal!

Megbízóként hozza létre fuvarmegbízásait üzleti partnerei számára digitálisan, a TIMOCOM rendszerében.

Megbízottként közvetlenül a TIMOCOM rendszerében reagálhat a fuvarmegbízásokra, digitálisan elfogadhatja vagy elutasíthatja azokat.

Hosted in Germany – Adatbiztonság a TIMOCOM-nál

Különösen érzékenyen bánunk adataival! Ezért használhatja a TIMOCOM a „Hosted in Germany“ minőségi tanúsítványt. Felhasználóink adatait Németországban tárolják, és így a német jog érvényes rájuk – és mindenekelőtt a német adatvédelmi jog, Európa egyik legszigorúbb adatvédelmi joga.

Használja a fuvarmegbízások funkciót a Smart Logistics Systemben.

Tesztelje most ingyen

Kérdései vannak? Szívesen segítünk:

+49 211 88 26 88 26

Fel