skip navigation

Digitális megoldást nyújtunk szállítási ajánlatkéréseihez

Hozzon létre az összes információt tartalmazó szállítási ajánlatkéréseket a fuvarhoz, és szerezzen be árajánlatot az Ön által kiválasztható akár 50 üzleti partnertől.

A sávos címzetti körrel Ön adhat meg címzetti köröket, melyek tagjai egymás után, az Ön által meghatározott ütemezés alapján kapnak értesítést. Ezt követően szállítási ajánlatkéréseit automatikusan közzéteheti a fuvarok alkalmazásban is; ekkor a TIMOCOM hálózatának valamennyi felhasználója látni fogja azt.

Majd hasonlítsa össze a kapott árajánlatokat, és válassza ki a megfelelő szolgáltatót Ezzel a kattintással minden további szolgáltató visszautasítást kap, és az Ön szállítási ajánlatkéréséből fuvarmegbízást hozhat létre, amely minden információt tartalmaz az ajánlatkérésből, és amit a TIMOCOM rendszerében elküldhet az Ön által kiválasztott szolgáltatónak.

Amennyiben a szolgáltató a megbízást véglegesen elfogadja, egy mindkét fél számára kötelező érvényű szerződéses dokumentum jön létre. Ezt követően Ön digitálisan kezelheti a szállítmányokat, így mindig pontosan rálát a folyamatokra.

Szállítási ajánlatkéréseit üzleti partnereivel közvetlenül a Smart Logistics Systemben bonyolíthatja le, és központilag ott kezelheti ezeket.

Akarja használni a szállítási ajánlatkéréseket? Szívesen segítünk:

Kapcsolat felvétele most!

+36 22 51 59 50

Az Ön előnye:

Szállítási ajánlatkérések az adott ország nyelvén

Ismétlődő szállítási ajánlatkérésekhez bármikor használhat sablonokat

Statisztikák használata jövőbeli üzleti döntések levezetéséhez

Email fogadása a kapott szállítási ajánlatkérésekről

Kérjen fuvarajánlatokat digitálisan

Egy áttekinthető maszk lehetővé teszi Önnek a szállítási ajánlatkéréshez tartozó összes fontos adat és információ gyors és kényelmes beírását.

Szállítási ajánlatkérések lebonyolítása egyszerűen, digitálisan

Ajánlatkérés a szolgáltatóktól

Takarítson meg időt, és küldje el ajánlatkérését egyszerre akár 50 Ön által címzettként kiválasztott szolgáltatónak.

Takarítson meg időt, és küldje el ajánlatkérését egyszerre akár 50 Ön által kiválasztott szolgáltatónak

Biztosítsa az áttekinthetőséget

Amint elküldte szállítási ajánlatkérését a kiválasztott üzleti partnereknek, az ajánlatkérés automatikusan az „Aktív” mappába kerül. Ott jelenik meg a folyamatban lévő összes szállítási ajánlatkérés.

Hasonlítsa össze a kapott árajánlatokat, és válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatót

Az alkalmazás részletei

A TIMOCOM Update Poolban egyszerűen elmagyarázzuk, hogy pontosan hogyan működik a megbízások digitális lebonyolítása. Bármikor ellátogathat az Update Pool oldalára, ha részletesebben tájékozódni szeretne a Smart Logistics System alkalmazásairól.

Minden egy helyen, egyszerűen áttekinthető

Ügyfeleink véleménye a szállítási ajánlatkérések alkalmazásról

Dittrich Eiltransporte GmbH, Oliver Stiller

„A TIMOCOM rendszerének segítségével közel 60%-ot takarítunk meg a megbízások létrehozásának idejéből. Az űrlapon az összes adatot beillesztjük és gyorsan el is tudjuk küldeni. Nem várunk fejléces e-mailekre vagy biztosítási visszaigazolásokra – mindent azonnal, online intézünk.”

Oliver Stiller
Dittrich Eiltransporte GmbH
TIMOCOM ID 67066

Sikersztori és videó >
WEMAS Absperrtechnik GmbH, Stefan Watzlawek

„Sokkal gyorsabbak vagyunk a megbízáskezelés és -feldolgozás területén. Ami számunkra a legnagyobb előny, az az, hogy a TIMOCOM rendszerével egy helyre menthetjük az összes fuvarmegbízást, így könyvvizsgálat alkalmával minden dokumentum egyetlen, központi helyen van.”

Stefan Watzlawek
WEMAS Absperrtechnik GmbH
TIMOCOM ID 340064

Sikersztori és videó >

Optimalizálja üzleti folyamatait digitális szállítási ajánlatkérésekkel.

Megbízóként gyorsabban és egyszerűbben juthat információkhoz és konkrét ajánlatokhoz, ha fuvarmegbízásait digitálisan több üzleti partnerrel osztja meg egy időben.

Megbízottként növelheti profitját azzal, hogy a kapott szállítási ajánlatkérésekre ajánlatokat ad. Ezzel növelheti esélyeit jövedelmező kiegészítő üzletekre.

Hosted in Germany – Adatbiztonság a TIMOCOM-nál

Különösen érzékenyen bánunk adataival! Ezért használhatja a TIMOCOM a „Hosted in Germany“ minőségi tanúsítványt. Felhasználóink adatait Németországban tárolják, és így a német jog érvényes rájuk – és mindenekelőtt a német adatvédelmi jog, Európa egyik legszigorúbb adatvédelmi joga.

Használja a szállítási ajánlatkérések funkciót a Smart Logistics Systemben.

Tesztelje most ingyen

Kérdései vannak? Szívesen segítünk:

+36 22 51 59 50

Fel