Milyen előnyöket nyújt a TIMOCOM Marketplace az árukibocsátók számára?

Költség- és folyamatoptimalizálás a gyors fuvarkiosztás révén

Váratlanul kiesik az egyik fuvarozója? A TIMOCOM-nál gyorsan és egyszerűen találhat helyettest. Ez működik a kibővített hálózatunkban és egy kisebb körben, egy zárt fuvarbörzében is. A jármű helyzete lehetővé teszi, hogy mindig szemmel tartsa a szállítmányt.

A fuvardíjak ellenőrzése

Az árukibocsátóknak hozzáférést biztosítunk több, mint 55.000 speditőrhöz és logisztikai vállalathoz egész Európából, így gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja a fuvardíjakat, és kiválaszthatja a legjobb ajánlatokat. Mivel az árajánlatokat közvetlenül a fuvarbörzén kapja meg, teljesen átlátható a rendszer.

Könnyen beléphet a digitalizáció világába

A TIMOCOM használatával gyorsan és egyszerűen megvalósíthatja a digitális folyamatokat anélkül, hogy saját erőforrásait és kapacitásait lekötné. A logisztikai szoftveréből származó adatok interfészeken keresztül néhány kattintással átkerülnek a TIMOCOM Marketplace-re. Ez azt jelenti, hogy: Nincs kétszeres adatbevitel, nincs kommunikációs kimaradás. 

Hogyan segíti az árukibocsátókat a Marketplace a mindennapi munkában?

Az árukibocsátók gyorsan találnak fuvarozókat a fuvarbörzén

Találjon gyorsan fuvarozó cégeket fuvarbörzénken

A T&I ügyfelek hosszú távra találnak fuvarozókat tenderkiírásaikhoz

Találjon hosszú távú szolgáltatókat tenderkiírásaihoz

Önnek is van rendszeres fuvarja? A Kiírások segítségével gyorsan és egyszerűen találhat hosszú távú üzleti partnereket. Gondoskodjon az állandó ellátási láncokról és a biztonságos tervezésről.

Hatékony költségmegtakarítás a TIMOCOM interfészekkel

Hatékony költségmegtakarítás a TIMOCOM interfészekkel

Rendszerleállás nélkül: Interfészek használatával közvetlenül a saját rendszerében dolgozhatja fel a teljes szállítási folyamatot.

Kezelje egy helyen, digitálisan fuvarmegbízásait

Digitalizálja fuvarmegbízásait

Már több, mint 55.000 nemzetközi hálózatba kapcsolt ügyfél szavazott bizalmat a TIMOCOM-nak

OLDENBURG_Schlagintweit_500x500

„Hetente akár 70-100 fuvarmegbízást dolgozunk fel a TIMOCOM-mal. Az értékelések segítenek abban, hogy megbízható szállítmányozó partnert találjunk.”

Florian Schlagintweit – Logisztikai igazgató helyettes, Oldenburg Kunststoff-Technik GmbH

GYIK

A TIMOCOM Marketplace használatának havi átalánydíja a felhasználók számától, a szerződéses időtartamtól és a fizetési ciklustól függ. Állítsa össze a megfelelő ajánlatot a cége számára webáruházunkban, és optimalizálja szállítási és logisztikai folyamatait még ma.

Igen, a TIMOCOM Marketplace egyszerűen csatlakoztatható a meglévő rendszerekhez.

A digitális összeköttetés és hálózatépítés mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfélszolgálatra. E-mailben és telefonon egyaránt állunk ügyfeleink rendelkezésére. Méghozzá a saját anyanyelvén. Ügyfélszolgálatunk 27 európai nyelven érhető el. Ezenkívül Marketplace-ünk elérhető 24 nyelven.

A TIMOCOM magas szintű biztonságot nyújt a TIMOCOM biztonsági hálózatának köszönhetően, amely többek között az új ügyfelek ellenőrzéséből, a személyazonosság hitelesítéséből és a folyamatos biztonsági ellenőrzésekből áll.

Európa egyik vezető szolgáltatója amely több, mint 20 éve van jelen a piacon. 46 ország több, mint 55.000 ügyfelével megbízható partnernek számít Európában.

Fel