Ezek a TIMOCOM által nyújtott legfőbb előnyök a cége számára

Üresjáratok elkerülése

Találjon részrakományokat vagy új fuvart a visszaútra, és használja ki maximálisan teherautóit. Különösen sofőrhiány idején, az Ön rakterére nagyobb a kereslet, mint valaha.

Átalánydíj-modell

Fizessen fix összeget és maximalizálja nyereségét: Nálunk nincsenek rejtett költségek, csak teljes átláthatóság. A havidíj hozzáférést biztosít az alkalmazásaink és szolgáltatásaink széles köréhez, amelyeket korlátlanul használhat.

Betekintés a fuvarbörzébe

Találjon pillanatok alatt megfelelő megbízásokat a napi akár 1 millió fuvar- és raktérajánlat között. Regisztráljon most! 

Hogyan segít a TIMOCOM a fuvarozóknak a legfontosabb kihívások megoldásában?

Kerülje el az üresjáratokat és töltse ki könnyen a fuvarmegbízás nyilvántartást.

Kerülje el az üresjáratokat és növelje a kihasználtságot

 

Határozza meg a célállomáshoz vezető útvonalat és számítsa ki a pontos költségeket

Optimalizálja útvonalait és költségeit

Kezelje egy helyen, digitálisan fuvarmegbízásait

Kezelje egy helyen, digitálisan fuvarmegbízásait

Takarítson meg időt és költségeket a központosított adatgyűjtés által és kezelje fuvarmegbízásait digitálisan. Egyszerűen és gyorsan kommunikálhat minden üzleti partnerével, 27 nyelven. Ezáltal elkerülhetők a hibák és a félreértések, és automatikusan optimalizálhatók a folyamatok.

Das TIMOCOM Inkasso International unterstützt schnell, europaweit und in 27 Sprachen beim Einholen der Forderung

Segítünk a kifizetetlen számlák rendezésében

Már több, mint 55.000 nemzetközi hálózatba kapcsolt ügyfél szavazott bizalmat a TIMOCOM-nak

Timo Keunecke, a Keunecke Transporte GmbH alapítója

„Mivel a kukoricatermés az időjárás miatt gyakran változik, a teherautóink néha üresen állnak, de a TIMOCOM segítségével gyorsan találunk gyártó és kereskedő cégeket, így elérjük a teljes kapacitáskihasználtságot.” 

Timo Keunecke, a Keunecke Transporte GmbH alapítója

GYIK

A TIMOCOM Marketplace használatának havi átalánydíja a felhasználók számától, a minimális szerződéses időtartamtól és a fizetési ciklustól függ. Állítsa össze a cége számára megfelelő ajánlatot webáruházunkban, és optimalizálja szállítási és logisztikai folyamatait még ma.

A TIMOCOM egy semleges digitális Marketplace szolgáltató, ahol több, mint 156.000 nemzetközi felhasználó kínál fuvart és rakteret. A TIMOCOM nem közvetít megbízásokat, hanem egy platformot, a Közúti fuvarozási Marketplace-t bocsátja rendelkezésre.

Minden TIMOCOM felhasználónak rendelkeznie kell szállítmánybiztosítással a Marketplace használathoz. Akik még nem kötöttek biztosítást, ezt most egyszerűen megtehetik: A szállítmánybiztosítás a fuvarbörzén belül egy kattintással hozzáadható bármely fuvarhoz. Közvetlenül a fuvarajánlatból továbbításra kerülnek a szükséges adatok. A TIMOCOM e célból a SCHUNCK GROUP biztosítóval működik együtt.

A TIMOCOM Nemzetközi Követeléskezelés Szolgáltatása hatékony partner a követeléskezelésben. Európa-szerte 27 nyelven végezzük tevékenységünket. Általában ritkán fordul elő, hogy ügyfeleink késedelmesen fizetnek, mivel minden új és meglévő ügyfelünknél alapos háttérellenőrzést végzünk. Amennyiben mégis fizetési késedelemre kerülne sor, számíthat követeléskezelő csapatunk hozzáértő és megbízható segítségére. Ügyeit gyorsan, kedvező áron és a bíróság mellőzésével tisztázzuk, hogy ne kerüljön sor pereskedésre a nem teljesítés miatt. A tisztességes bánásmód és a megértés biztosítja, hogy az üzleti kapcsolat továbbra is fennmaradhasson. Egyszerűen és kényelmesen, online igényelhető.

A fizetési határidőkről a cégek egymással tárgyalnak.

Fel