skip navigation

Megvan a digitális megoldásunk szállítási ajánlat­kéréseire

A fuvarra vonatkozó összes ajánlat megadásával elkészíti a szállítási ajánlatkérést, amelyre akár 50 üzleti partnerétől kaphat árajánlatot, amelyek közül saját maga aktívan kiválaszt egyet.

Teljesen új: a sávos címzetti körrel különböző címzetti csoportokat határozhat meg, amelyeket egy Ön által meghatározott ütemterv alapján egymás után értesítenek. A végén a okos alkalmazásban a fuvarok pontban közzé is teheti fuvarajánlatát, amely így a TIMOCOM rendszerének minden felhasználója számára láthatóvá válik. 

Majd hasonlítsa össze a kapott árajánlatokat, és válassza ki a megfelelő szolgáltatót ezzel a kattintással az összes többi szolgáltatónak lemondó üzenetet küld, és szállítási ajánlatkérése automatikusan szállítási megbízássá-sá alakítható át, amely tartalmazza a szállítási ajánlatkérésben szereplő információkat, és amelyet a TIMOCOM rendszerében elküld a kiválasztott szolgáltatónak.

Amennyiben a szolgáltató a szállítási megbízást véglegesen elfogadja, egy mindkét fél számára kötelező érvényű szerződéses dokumentum jön létre. Szállítási megbízásait ezután digitálisan kezeli és egész idő alatt pontosan átlátja a dolgokat.

Szállítási ajánlatkéréseit üzleti partnereivel digitálisan, közvetlenül TIMOCOM rendszerében bonyolítja le, és egy központi helyen kezeli.

Akarja használni a szállítási ajánlatkéréseket? Szívesen segítünk

Kapcsolat felvétele most!

+36 22 51 59 50

Az Ön előnye:

Szállítási ajánlatkérések az adott ország nyelvén

Ismétlődő szállítási ajánlatkérésekhez bármikor használhat sablonokat

Statisztikák használata jövőbeli üzleti döntések levezetéséhez

e-mailes értesítés bejövő szállítási ajánlatkérésekről

Szállítási ajánlatkérések lebonyolítása egyszerűen, digitálisan

Egy áttekinthető adatbeviteli maszkon gyorsan és kényelmesen megadhatja a szállítási ajánlatkérés összes fontos adatát és információját.

Szállítási ajánlatkérések lebonyolítása egyszerűen, digitálisan

Okosan ajánlatot kérni szolgáltatóktól

Takarítson meg időt azzal, hogy akár 50 kiválasztott szolgáltatótól egyszerre kér ajánlatot, akiknek a listáját előzőleg címzetti körökbe szervezve összeállította.

Takarítson meg időt azzal, hogy akár 50 kiválasztott szolgáltatótól egyszerre kér ajánlatot

Maradjon biztosan képben

Amint elküldte a szállítási ajánlatkérést a kiválasztott üzleti partnereknek, az ajánlatkérés az áttekintésben átkerül az "Aktív" tartományba. Ott jelenik meg a folyamatban lévő összes szállítási ajánlatkérés.

Hasonlítsa össze a kapott árajánlatokat, és válassza ki a megfelelő szolgáltatót

Tájékozódás egyszerűen

Hogy pontosan hogyan működik a megbízások digitális lebonyolítása, egyszerűen elmagyarázzuk a TIMOCOM Update pool szervizblogon. Ide újra és újra ellátogathat, ha később is tájékozódni szeretne az Okos logisztikai rendszer funkcióiról.

Egyszerűen minden egy helyen

Optimalizálja üzleti folyamatait digitális szállítási ajánlatkérésekkel!

Megbízóként gyorsabban kap információt rendelkezésre álló kapacitásokról és árakról, ha digitálisan egyszerre több üzleti partnernek is elküldi szállítási ajánlatkéréseit.

Megbízottként növelheti árbevételét, ha árajánlatot ad a beérkező ajánlatkérésekre. Ezzel növelheti esélyeit jövedelmező kiegészítő üzletekre.

Hosted in Germany - Adatbiztonság a TIMOCOM-ban

Különösen érzékenyen bánunk adataival! Ezért használhatja a TIMOCOM a „Hosted in Germany“ minőségi tanúsítványt. Felhasználóink adatait Németországban tárolják, és így a német jog érvényes rájuk - és mindenekelőtt a német adatvédelmi jog, Európa egyik legszigorúbb adatvédelmi joga.

Tesztelje most a TIMOCOM rendszerét!

Tesztelje most ingyen

Kérdései vannak? Szívesen segítünk:

+36 22 51 59 50

Fel