31.03.2017

Új alkalmazás a fuvarozói platformon!

A TimoCom a „transport logistic 2017“-es rendezvényén mutatja be újdonságát

(1)

Az IT-szolgáltató TimoCom májusban, a „transport logistic“ vásáron, Münchenben mutatja be nagy újdonságát: egy új alkalmazás Európa legnagyobb fuvarozói platformján! Ez az újdonság digitalizálja a fuvarmegbízásokat és támogatja a több, mint 110.000 felhasználót a logisztikai mindennapok digitális átállásában.

Próbálja ki a TimoCom újdonságát élőben!


2017. május 9. és 12. között a „transport logistic“, a világszerte vezető logisztikai-, mobilitás-, IT- és Supply Chain Management vásár ismét megnyitja kapuit. A TimoCom-nak, mint a logisztikai- és fuvarágazat vezető IT-szolgáltatójának ez a megfelelő alkalom, hogy a digitális újdonságát élőben bemutathassa. Az A5-ös csarnokban, a 317/418-as standnál próbálhatják ki élőben az oda látogatók az új alkalmazást - és meggyőződhetnek arról, hogy egyértelműen optimalizálhatják a napi munkájukat a szállítmányozókkal, fuvarozókkal és gyártó cégekkel. „Különleges figyelmet fordítunk arra, hogy a fuvarozásban érintettek számára a digitális fejlődést közelebb hozzuk, megismertessük velük azokat a lehetőségeket, melyeket az üzleti folyamataikban alkalmazni tudnak.“, nyilatkozta a TimoCom szóvivője, Gunnar Gburek.

A digitalizáció nem áll meg


Nem sokkal ezelőtt a TimoCom platformja a digitális kommunikáció érdekében az üzleti Messenger-rel, valamit az integrált cégjegyzék a Dokumentumkezelő funkcióval bővült. „Ebben az évben ezeket követi még egy új alkalmazás is, amely a digitalizáció jegyében a TimoCom felhasználók munkáját könnyíti majd meg“, árulte el Gburek.

A TimoCom standjánál tett látogatás minden felhasználó és érdeklődő számára kihagyhatatlan! Minden más a vásár megnyitójáig maradjon meglepetés!

További információkat a TimoCom-ról itt talál: www.timocom.hu

 

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel