06.09.2016

Új funkció a fuvarozói platformon belül

Az IAA-n mutatja be a TimoCom az év újdonságát

(5)

Az IT-szolgáltató TimoCom-nak a fuvarozói platform optimalizálása a legfontosabb. Most a Logistik 4.0 időszakában a fuvarozó és logisztikai szektorban az olyan témák, mint automatizálás, hálózatépítés és digitalizálás nagy jelentőséggel bírnak. Ezek a fejlesztések innovatív gondolkodásra ösztönözték a TimoCom csapatát, hogy a jövőben is létjogosultsága legyen a piacon. Ezért is áll a TimoCom legújabb funkciója készen. Pontosan a 2016-os IAA Nutzfahrzeuge indulásakor mutatja be a cég az exkluzív újdonságát.

2016 szeptember 22-től 29-ig rendezik meg Hannover-ben az IAA Nutzfahrzeuge kiállítást a fuvarozás és a logisztika iránt érdeklődőknek. „A TimoCom idei mottója az IAA-n:  ‘Feladatunk, hogy gondolkodjunk‘. Nagy újdonságunkkal a kiállításon tovább folytatjuk a fuvarozói platformunk digitális átalakítását és felkészülten tartjuk ügyfeleinket a Logistik 4.0-ra“, jelentette ki Marcel Frings a TimoCom szóvivője.

Várjuk szeretettel standunknál!
A TimoCom csapata a 13-as épületben a C32-es standnál mutatja be Európa legnagyobb fuvarozói platformjának a legújabb funkcióját, amivel a több mint 110.000 felhasználójának a mindennapi üzleti életét könnyíti meg. Kérdések esetén a csapat rendelkezésére áll, így az odalátogatóknak meg tudják mutatni az új funkciót és a platformot is.

A TimoCom standjának látogatása szállítmányozók, fuvarozók, gyártó cégek és a logisztikai szolgáltatók számára is kihagyhatatlan. Minden fuvarozásban érintettet szeretettel meghívunk, akik ott a helyszínen személyesen kérhetnek tanácsot a TimoCom-tól.

Az IAA Nutzfahrzeuge kiállításon első alkalommal az idén vezetik be az új networking portált, a Match & Meet-et. Ezen keresztül tudják a résztvevők még a kiállítás előtt egymással felvenni a kapcsolatot és egy találkozót a kiállítói standnál megbeszélni. A TimoCom is regisztrálta magát kiállítóként. Ez egy nagyon jó lehetőség, hogy még a kiállítás előtt kapcsolatba lépjen az IT-szolgáltatóval.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel