21.09.2016

Új funkciók a TimoCom-on

Digitális átalakulás Európa legnagyobb fuvarozói platfromján

(1)

Van egy szó, ami 13 betűből áll és amit a fuvarozói és logisztikai szektorban egyre gyakrabban használnak, amit a vállalkozások már nem hagyhatnak figyelmen kívül. Ez a szó a „digitalizálás“. Egyértelműen egyre több fuvarozó használja már. Mivel ezzel bebiztosíthatják a versenyelőnyüket, ezért a vállalkozásoknak már most el kell kezdeni az üzletmenetüket optimalizálni. Az IT-szolgáltató TimoCom a fuvarozói platformját egy új funkcióval bővítette, amivel a több, mint 110.000 felhasználójának minden napi munkáját könnyíti meg: ez az integrált dokumentumkezelő-funkció.

Csak egyszer

Korábban ez így működött: az ember megtalálta a megfelelő fuvart és mind a két fél részéről megegyezés született. Már csak a szükséges okmányokat kellett volna fax-on vagy email-ben elküldeni egymásnak. Ezekre sokat kellett várni, vagy a legrosszabb esetben meg sem érkeztek. Elkezdődött a telefonálás, amivel rengeteg értékes idő veszett el és még az ember idegei is felőrlődtek. Ez most egyszer és midenkorra megváltozik a dokumentumok egyszeri feltöltésével, mondta el Marcel Frings a TimoCom szóvivője: „A cégjegyzékbe integrált dokumentumkezelő funkció lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a gyakran használt dokumentumokat, mint például a közösségi engedélyt, fejléces papírt vagy a rakománybiztosítást a saját céges profiljába feltöltse és így a TimoCom felhasználóinak elérhetővé tegye. Így nincs szükség fax-on vagy email-ben ezeket a dokumentumokat elküldeni.“ Az időmegtakarítás mellett azonban van még egy nagy előnye: A felhasználók növelni tudják versenyképességüket a feltöltött okmányok által, mivel minél átláthatóbb és részletesebb céges profilt hoznak létre, annál nagyobb az esély az üzlet megkötésére.

 

Jelenlét és biztonság

Különösen a digitális adatcsere kapcsán nem szeretne az ember az adatainak biztonságáról elfeledkezni. Ez gyakori a nyílt üzenetküldő szolgáltatásoknál vagy az email-es továbbításnál. A TimoCom ügyfeleinek adatai a dokumentumfeltöltő funkciónál az adatvédelmi feltételeknek megfelelően biztonságban vannak, mivel adataik az egyik legszigorúbb német adatvédelmi törvény alá esnek és a dokumentumok tárolása mindig biztonságos és kódolt. Ezen kívül Ön rendelkezik arról, hogy a feltöltött dokumentumok láthatóak legyenek-e más TimoCom felhasználók számára vagy nem. Amint a feltöltött dokumentumokat elérhetővé tettük, a fuvarozói platform résztvevői azokat megtekinthetik és le is tölthetik.

 

Ami még észrevehető: A TimoCom letette a digitalizálás alapkövét. A több mint 36.000 ügyfélre a következő vár: Feltölteni!

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel