11.01.2017

2013 óta bizalommal egymás felé

Az átlátható, konkrét és gyors nemzetközi kommunikáció a TimoCom CashCare szolgáltatás kulcsa.

(1)

A Hermes Forwards Srl. egy Romániában működő fuvarozó és szállítmányozó társaság. 20 sze mélyből álló csapata kiterjedt és elismert tapasztalattal rendelkezik a romániai és az európai szállítmányozó piacon egyaránt. A szervezet Románia-szerte elérhető; Bukarestben, Temesváron, Déván, Szatmárnémetiben, illetve Csíkszeredában található kirendeltségük. Szállítmányozói hálózatuk kifejlett, megbízható és elismert minőséget biztosít. Naponta elérhető flottájuk mérete meghaladja a 2000 tehergépjárművet. Partnereik között szerepelnek nemzetközi cégek, kis- és középvállalkozások egész Európa területéről.

Először 2013-ban találkoztak a TimoCom-mal, majd egy sikeres 4 hetes tesztidőszak után ügyfeleink körében köszönthettük őket. Nem sokkal a szerződéskötés után igénybe is vették Inkasszó Szolgáltatásunkat, miután egy partnerük esetében fizetési problémák léptek fel-emlékszik vissza Török Csaba (Partner-Network Development, Hermes Forwards Srl.).

TC: Kiemelne egy olyan esetet, amelynél a TimoCom CashCare eljárásának köszönhetően került pont az ügy végére?

Török Csaba: Több sikersztoriról is beszélhetünk, pontosan 93,75 %-os az ügymenetek sikere. Sok olyan esetünk is volt, ahol az Önök segítségével behajtott összeg meghaladta a 10.000 eurót. A közös munka során kollegáim megtanultak együtt dolgozni az Önök munkatársaival – így még hatékonyabban és gyorsabban tudunk pontot tenni egy kérdéses eset végére. Persze nem minden esetben folyik be egyszerre a követelt összeg, néha csak részletekben – de mi ezt is sikernek könyveljük el.

TC: Mikor gondolja úgy, hogy saját erején és kapacitásán felül át kell adni egy kérdéses ügyet a TimoCom CashCare részére, mi az a plusz, amelyben szolgáltatásunk egy hosszadalmas jogi tárgyalássorozat előtt megoldást nyújthat?

Török Csaba: Mi minden esetben beadjuk a CashCare Osztályra a megbízást, ha a fizetési határidő 30 nappal letelik és semmi információt nem kapunk a kifizetéssel kapcsolatban. Elsősorban a külföldi partnerek esetében kérjük máris az Önök szolgáltatását, hiszen a nemzetközi csapat hatékonyabban boldogul más országokkal is. Plusznak számít a gyors és hatékony eljárás, az átlátható, konkrét és gyors kommunikáció a különböző ügyek fejleményeit illetően.

Akkor lesz megfontolandó egy vitás ügy jogi útra terelése, amikor például egy cég már nem a TimoCom ügyfele és így sehogyan nem tudnánk ügyvéd nélkül behajtani az összeget.

Az inkasszó szolgáltatásunk megéri a pénzét!

A rosszul fizető ügyfelek minden cég számára veszélyforrást jelentenek. A késedelmesen fizetők okozta esetleges problémák esetén akcióba lép a TimoCom ügyvédje, Alexander Oebel és csapata. Valamennyi TimoCom-ügyfél rendelkezésére állnak a nyitott követelések bíróságon kívüli behajtásában, az elmúlt évben 89 %-os hatékonysággal tudták behajtani a kintlévőségeket.

Követelésbehajtó osztályunknak ezen kívül van még egy különleges hatása: megpróbáljuk elriasztani a problémás cégeket szoftverünk használatától, így némely fekete bárány meg sem próbál jelentkezni hozzánk.

Használja Ön is inkasszó-szolgáltatásunkat! A 15,00 € feldolgozási költség mellé, kizárólag sikeres behajtás esetén számítunk fel sikerdíjat, azt is a hatályban lévő német törvények szerint.

 

 

 

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel