05.07.2016

8. alkalommal lett a TimoCom a legjobb márka

Az ETM kiadó olvasóinak szavazatai alapján az Erkrath székhelyű IT szolgáltató nyert a fuvarbörze kategóriában.

(4)

Most már hivatalos: A TimoCom ebben az évben ismét a "Beste Marke" díjat elnyerte fuvarbörze kategóriában. A lastauto omnibus, trans aktuell és a FERNFAHRER olvasói minden évben megválasztják a legjobb haszongépjárműveket és márkákat. Az ETM kiadó által életre hívott díjat a szállítmányozási szakma innovatív termékei és szolgáltatásai kaphatják meg. Christof Thesinga, a TimoCom marketing igazgatója vette át ünnepélyes keretek között a díjat Stuttgart-ban: „A „Beste Marke“ kitűntetés hatalmas elismerés nekünk. Mindig egy fontos visszajelzés, hogy a munkatársainkba fektetett bizalom megtérül. Azonban már az is biztos, hogy ügyfeleinkkel való közvetlen kommunikáció is kifizetődő."

Érthető és világos

Thesinga szerint az ügyfelekkel való közvetlen kommunikáció az egyik ok, hogy az IT szolgáltatóra szavaztak. Naponta több, mint 2000 TimoCom felhasználóval beszél a több, mint 50 nemzetközi munkatárs a platformmal kapcsolatban.

A közösségi médiában a TimoCom Facebook oldala a legfontosabb digitális csatorna, ahol az ügyfelekkel valós időben lehet tartani a kapcsolatot. „Semmi sem meggyőzőbb annál, ha közvetlenül és személyesen reagálunk az észrevételekre“, mondja a profi marketinges. „A közösségi médiával foglalkozó csapatunk rendszeresen kikéri ügyfeleink véleményét a fuvarozói platformunkkal kapcsolatban.“

Ez a közvetlen kommunikáció nem csak az ügyfeleknek fontos, hanem része az üzletfilozófiánknak és így munkatársaink értékrendjének is. Így nem is csoda, hogy a szavazás előtt az egyik kolléga megígérte - arra az esetre, ha ismét nyerünk - , hogy öltönyben fog egy öt méter magas toronyról a vízbe ugrani. Abban biztosak lehetünk, hogy az ígéretet teljesíteni fogja ugyanis meg is tudjuk majd nézni - a TimoCom Facebook oldalán.

 

További információkat a TimoCom-ról itt talál: www.timocom.hu.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel