08.05.2019

A TIMOCOM a 2019-es müncheni Transport Logistic kiállításon

Az első Európai Smart Logistics System újdonságai

(1)

Amikor a logisztikai világ június 4-7 között a transport logistic kiállításon találkozik, az azt jelenti a TIMOCOM IT-vállalkozásnak az idei jelmondatával "One system. One network. One future.", hogy mindenképpen képviselteti ott magát. A transzportszektorban érdekelteknek így a Halle A5-ben található 317/418-as Stand elkerülhetetlennek ígérkezik.

"One system. One network. One future.“


A transport logistic kiállítás egy világpremiert is tartogat Önöknek. A TIMOCOM ezt az alkalmat arra is kihasználja, hogy exkluzív előnézetben bemutassa teljesen átdolgozott új System-kezdőoldalát is. Több mint 130.000 felhasználó számára ez azt jelenti, hogy intuitívan és strukturálisan használják a Smart Appot, amire pontosan szükségük van a szállítási folyamat során.

A kiállítással egy időben a TIMOCOM a Smart App szállítási kéréseit is olyan funkcióval bővíti, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy meghatározzák a lépcsőzetes címzettcsoportokat. Ezeket a legkisebb körtől (a preferált szolgáltatók) a legnagyobbig (a rendszer összes szolgáltatója) állhat össze. Ez időt takarít meg és a napi folyamatot sokkal gyorsabbá teszi.

Ami a digitalizálásra vonatkozik, az az európai logisztikában is érvényes: Az interfész egy kulcsfontosságú technológia. Ezért a TIMOCOM, valamint partnerei, mint például a Cargoclix és a Krone Telematics közös célja, hogy a logisztikai folyamatokat Európa-szerte hatékonyabbá tegye a Smart API-k és a fuvarbörze segítségével. Ez egyaránt előnyös mind az interfész partnereknek, mind a felhasználóknak, például a TIMOCOM ügyfelek GPS-adatainak felhasználásával vagy az árufuvarozási ajánlatok aktív felajánlásával.

Az idei kiállítástt a kétirányú Smart API-szállítási megbízások felülete egészíti ki, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy több mint 43.000 potenciális üzleti partnert érjenek el. Ez a saját logisztikai szoftverének felhasználói felületén keresztül történik, amely a TIMOCOM rendszerhez kapcsolódik. Ehhez az újdonsághoz a TIMOCOM: a Doll + Leiber, a Lavid Software, a Transdata, a C-Information Systems és a Logistiqo interfész-partnereket nyerte meg, hogy hozzáadott értékeikkel csatlakozzanak a platformhoz, akik már bevezető szakaszba is léptek a közös munkához.

 

Tavaly szeptemberben a Düsseldorf melletti erkrathi IT-cég a 2018-as IAA Nutzfahrzeuge kiállításon bejelentette stratégiai átcsoportosítását. "Most pedig belépünk a következő izgalmas fázisba, amely tele van új lehetőségekkel a Smart Logistics System világában. Ebben az évben különösen várjuk a transport logistic kiállítást Münchenben. Meggyőződésünk, hogy az alkalmazások és interfészek új fejlesztéseivel egy újabb fontos lépést teszünk a kibővített logisztika irányába, ”mondja Gunnar Gburek, a TIMOCOM szóvivője.

 

További információk a TIMOCOM-ról: www.timocom.hu.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel