18.01.2018

A TimoCom fuvarozói platform együttműködése az UTA-val

Az IT-specialista cég az UTA üzemanyagtöltő állomásaival további hasznos helyeket (POI) integrált a nyomkövető szolgáltatásába

(2)

A TimoCom-mal már az útvonaltervezésnél üzemanyagtöltő állomásokkal is kalkulálhat.  A szervíz- és üzemanyagkártya kibocsátóval, az UTA-val (UNION TANK Eckstein) bővíti szolgáltatásait Európa vezető fuvarozói platformja a digitális szolgáltatási skáláját.

A szervíz- és üzemanyagkártya kibocsátóval, az UTA-val (UNION TANK Eckstein) bővíti digitális szolgáltatási skáláját Európa vezető fuvarozói platformja. Ezek máris elérhetővé válnak a TimoCom útvonaltervező alkalmazása közben. "Így lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek arra, hogy az útvonalaikat még hatékonyabban és kényelmesebben tervezzék meg", mondja  Gunnar Gburek a TimoCom szóvivője.

 

A hozzáférést több, mint 120.000 TimoCom felhasználó kapta meg a TC eMap® kalkulációs és nyomkövető alkalmazáson keresztül. A tervezésnél az is megjelenítésre kerül, hogy melyik töltőállomás csatlakozott az UTA hálózatához. Közel 2,6 millió útvonalat terveznek és kalkulálnak a TC eMap® segítségével havonta.

 

A sofőrök, akik az okostelefonjukkal vagy tabletjükkel tájékozódnak a TimoCom fuvarozási platformján, az UTA logóra koppintva további információkat jeleníthetnek meg ahelyett, hogy további applikációt vagy szoftwert kellene letölteniük. Így ezek a mobileszközök hasznos információkkal szolgálnak az autóvezetőnek a nyitvatartási időről, az őrzött parkolókról, a nagy teljesítményű kútoszlopokról és az elérhető üzemanyag típusokról. Németország-szerte 12.000 töltőállomás csatlakozott az UTA hálózathoz.

 

"Közlekedési szolgáltatóként ott kell jelen lennünk, ahol ügyfeleink vannak. Emiatt is a TimoCom, mint Európa legnagyobb fuvarozói platformja az ideális partner számunkra", nyilatkozta Volker Huber az UTA Vezetője.

 

 

 

 

 

 

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel