06.07.2017

Best Brand 2017: a TimoCom nyert az ETM-díjátadó gálán

Duplán még jobb: az IT-szolgáltató büszke a kettős kitüntetésért

(4)

Az ETM-kiadó olvasói szavaztak: az IT-szolgáltató TimoCom lett ismét, a 9. alkalommal június 21-én este a hivatalos díjátadón Ludwigsburgban  legjobb márkának - "fuvarbörze" kategóriában megválasztva! Valamint az új "logisztikai platform" kategóriában is elnyerte a 3. helyezést Európa legnagyobb fuvarozói platformja. Így állt dobogóra a díjátadó végén két óriással, a "Bosch" és "Daimler" cégcsoportokkal együtt a TimoCom.

 

Az ETM-díjátadó elsősorban az innovációt és fejlesztést emeli ki a termékeknél- ill. a szolgáltatóknál a fuvarozói- és logisztikai szakmán belül. Összesen mintegy 11.413 olvasó szavazott (eurotransport.de, lastauto omnibus, trans aktuell és FERNFAHRER Magazin) és egyben egyetértettek: a TimoCom ismét a legjobb márka lett a "fuvarbörze" kategóriában. A TimoCom ebben az évben még népszerűbb lett az olvasói szavazatok alapján, hiszen a 3. helyezést is megnyerte az új "logisztikai platformok" kategóriában is. Ez a kitüntetés a következőt bizonyítja: A felhasználók felismerték, hogy a TimoCom őket is bevonja a digitalizációba és a logisztikai háló összes résztvevőjének a kérését teljesíti.

Pélagie Mepin, a TimoCom Marketingvezetője vette át az ETM-díjat Ludwigsburgban: "Az elismerés megerősít minket abban, hogy ezentúl is az ügyfeleink bevonásával fejlesszük tovább a fuvarozói platformunkat. Az új "logisztikai platformok" kategóriában elért eredményünk is azt mutatja, hogy az átváltozásunk a fuvarbörzéből egy teljes körű, minden igényt kielégítő és hasznos alkalmazásokkal teli transzportplatformmá formálódott. Ezúton szeretném megköszönni az összes ETM-olvasónak és TimoCom ügyfélnek, hogy minket választanak!"

 

Újdonság „TC Transport Order®

Ha már a z innovatív fejlesztéseknél tartunk - július óta a „TC Transport Order®" elérhető a platformon belül. Az új alkalmazás lehetővé teszi majd a több, mint 120.000 felhasználónak, hogy a platformon keresztül digitális tranzakciókat bonyolítsanak le.

 

Ezzel és más fejlesztésekkel együtt a jövőben is szeretne a TimoCom az ETM-díjkiosztó gálán elismerést szerezni.

 

További információkat a TimoCom-ról itt talál: www.timocom.hu.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel