14.03.2014

Buli 70 felettieknek

: a TimoCom megünnepli a számos új telematikai szolgáltatót, amelyek a TimoCom TC eMap® programjához, Európa legnagyobb Trackingplatformjához csatlakoztak

(1)

70-nél is több telematikai szolgáltató áll rendelkezésre a TimoCom TC eMap® programjában, amely így a legnagyobb Trackingplatform lett. A nyomkövető megoldásnak köszönhetően az üzletkötés biztoságosabb, hatékonyabb és egyszerűbb lesz, amiből a megbízó és a megbízott is profitál.

Kis ráfordítással hatalmas előny


Az IT-szolgáltató TimoCom által kínált logisztikai platformok az európai piacon már régóta működnek. A felhasználók itt naponta raktér- és fuvarajánlatokat, raktárhelyet találhatnak, illetve hosszútávú megbízásokat tehetnek közzé. 2013 júniusa óta a TimoCom az egyik platformjához egy olyan kiegészítést is kínál, ahol 75 különböző telematikai rendszer megjeleníthető. Ez nemcsak a napi diszpozíciós munkát teszi könnyebbé, hanem nagyobb hatékonysággal és biztonsággal is végezhető az ajánlatkeresés. A TC eMap®-nek köszönhetően, a szűrési lehetőségek ismeretében, több járművet is figyelemmel lehet kísérni a térképen. A körülményes váltás a különböző alkalmazások között így már kiküszöbölhető. A szolgáltatók ezáltal növelhetik a beléjük vetett bizalmat, hiszen a TC Truck&Cargo® fuvarbörzén megadott járműadatoknál engedélyezhetik, hogy autóik a TC eMap®-en keresztül nyomonkövethetők legyenek. "Az itt regisztrált járművek száma nagyon gyorsan növekszik" - ismerteti Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője, majd hozzáteszi: "Az tiszta sor, hogy ebben a szektorban igyekszik mindenki az összes lehetséges előnyt kihasználni. Csak néhány kattintás a Trackingben és már láthatjuk is a járművünket a TC eMap®-en."
Amelyik telematikai szolgáltatóval még nincsen kapcsolata az ügyfélnek a programon keresztül, azzal a TimoCom felveszi a kapcsolatot. "Fél év alatt máris 75 telematikai rendszerrel lettünk partnerek. A legismertebbektől kezdve, a különleges igényűeken keresztül, számos különböző GPS-szolgáltató található meg nálunk", magyarázta Frings.
Hogy hazánkban milyen szolgáltatókat talál a TC eMap®-en? Kattintson a magyar partnerek listájához ide: http://www.timocom.hu/Tracking/Partnerek.

Az aktuális áttekintés a telematikai szolgáltatókról, akik a TC eMap®-en elérhetők:

ACRON; AGS; Arealcontrol ; ATROM; CMA MONITORING; Commander; Daimler; Fleetboard; Datcom Telematik; DeDeNet; Digitrack; DSLOCATE; Dreyer + Timm; easyTRACK; EuropeTracking; EVO-GPS; Fleettec; FMLC; Frame Logic; Frotcom; Geonavi; GesInFlot; Global Team; GPS Guardian; GPS Hertz Systems; GPS over IP; GPS-Dozor; GURTAM; GX Solutions; i-Fleet; INELO; I-Track; Infis; Intelliroute; Lemobi; LocalizareGRATIS; Locatel; LogisCarE; LOSTnFOUND; MAN TeleMatics; Masternaut; mobile Objects; Mobilisis; Movildata; Moviloc; Navifleet; Navkonzept; plusGPS; PolTrack Positrex; Routecontrol; Safefleet; satwork; Scania; sgps.eu; Sledenje; Smartivo; Spedion; SVG routecontrol; Sycada; Teksat; TomTom Business Solutions; Trackeasy; Trackpilot (PLT); Trakero; Transics (TX-Connect); TransMobil; Traveltainer; Trimble; Tronik; Tropiciel GPS; Truck24; ubinam; Viasat; Visirun; Volvo Dynafleet

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel