05.07.2017

Digitális megbízáskezelés a TimoCom fuvarozói platformján

A TimoCom integrálta az újdonságát, a TC Transport Order-t!®

(6)

Az IT-szolgáltató TimoCom, Európa legnagyobb fuvarozói platformja új alkalmazással bővült! A TC Transport Order-rel® több, mint 120.000 TimoCom felhasználó bonyolíthatja le fuvarmegbízásait központilag a fuvarozói platformon és optimalizálhatja a mindennapos, digitális munkafolyamatait.

A TC Transport Order® egy teljesen digitális munkafolyamatot tesz lehetővé a felhasználóknak, közvetlenül a fuvarozói platformon belül.

Így a fuvarmegbízások egy központi helyen köttetnek, ahol fuvart és rakteret is találhatunk. „Az új alkalmazás a megbízáskezelésből és a fuvarajánlat-kérésekből áll. Nagyon hasznosan egyesíti a fontos funkciókat mindkét üzleti partner számára, így a TC Transport Order® kielégíti a megbízók és megbízottak speciális szükségleteit is“, mondta Daniel Crosina, a TimoCom Product Manager-e.

Digitális fuvarajánlatok

A megbízók a TC Transport Order-rel® fuvarajánlat-kéréseket intézhetnek egy időben több üzleti partnerük felé. Ezzel releváns ajánlatokhoz juthatnak, amelyeket összehasonlíthatnak és dönthetnek, hogy végül ki teljesítse a fuvarmegbízást. Felhasználók, akik fuvart adnak ki, előregyártott sablonokat készíthetnek az ismétlődő fuvarmegbízásokhoz, amelyekhez többször visszanyúlhatnak és felhasználhatják azokat. A potenciális szolgáltatók kiadják fuvarajánlataikat és bebiztosítják ezzel maguknak a további üzletek lehetőségét. Valamennyi folyamat egyszerre látható, tehát mindegyik üzleti partner számára központilag megtekinthető.

Központi megbízáskezelés

A központi megbízáskezeléssel a megbízók gyorsan és egyszerűen, digitálisan megoszthatják üzleti partnereikkel fuvarmegbízásaikat. A megbízásokat saját logóval, lábjegyzettel és dokumentumokkal személyre szabhatja, valamint sablonokat hozhat létre az ismétlődő fuvarmegbízások előállításának megkönnyítéséhez.

A megbízottnak lehetősége van a beérkezett fuvarmegbízást elfogadni, elutasítani vagy utólagosan sztornózni. Az üzleti partnerek megegyezését követően a fuvarmegbízás egy mindkét fél részére biztosítékként szolgáló, szerződést kiegészítő dokumentummal kerül elküldésre. Mindkét üzleti partner központilag látja a megbízást és annak állapotát, így mindkettőjük számára átlátható a folyamat.

A több, mint 38.500 ügyfélnek van még egy további oka is az örömre, ugyanis ők az új alkalmazást augusztus végéig teljesen ingyenesen tesztelhetik és megismerkedhetnek az előnyeivel, valamint az új lehetőségekkel.

További információkat a TimoCom-ról itt talál: www.timocom.hu/fuvarmegbízások.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel