17.12.2013

Egy kézben elfér az európai fuvarpiac

TimoCom frissítette a fuvarpiaci barométer alkalmazását

(1)

Már egy ideje elérhető a TimoCom fuvarpiaci barométer alkalmazása okostelefonokra. A legutóbbi nagyobb frissítés számos új funkciót tartalmaz. Ez azonban nem minden - ingyen elérhető a TimoCom fuvarpiaci alkalmazása!
Az alkalmazása indítása után rögtön látja az ember, hogy sok minden megváltozott. Egy példa a sok közül: az országviszonylatok közötti raktér- és fuvarajánlat kapcsolatot is megmutatja. A kiválasztási lehetőségeket ezen a ponton bővítettük. Így már az összes ország viszonylatát ki lehet választani. Az előző verzióban csak egyes országokból Európába mutató viszonylat volt kiválasztható.

 

Integrált fuvarpiaci tendenciák


Teljesen új funkció: a régebbi adatok is megjeleníthetők. A TimoCom fuvarpiaci barométer alkalmazás aktualizált változata grafikusan megjeleníti az elmúlt három év százalékos adatait. Az ártárgyalásoknál az alkalmazást használók előnyben lesznek, hiszen nemcsak a jelenlegi piaci helyzetet tudják felmérni, hanem hosszútávon is tudnak következtetni a tendenciákra.
A TimoCom fuvarpiaci barométer alkalmazással teljes rálátásuk lesz a fuvarpiacra. A statisztikák és grafikonok mellett vannak még meglepetések. Az hírek szekcióban értesülhetnek a felhasználók - szóban és képben - a szakma újdonságairól: bárhol, bármikor.

Fókuszban a piaci helyzet


A fuvarpiaci barométert használók azonnal profitálhatnak a számos piaci adat ismeretében, melyet a TimoCom, az európai piacvezető fuvar- és raktérbörze szolgáltatója, bocsát mindenki rendelkezésére. Az adatok a napi 85,000 felhasználó által megosztott, 300,000 fuvar- és raktérajánlatból származnak, melyet rendszer valós időben értékel, majd továbbítja az okostelefon kijelzőjére. A kis szoftverből egy olyan piaci ár meghatározásához alkalmas eszközt kapunk, amellyel minden alkalmazást használó rögtön reagálhat a fuvar- és raktérajánlatokra.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel