05.07.2016

Európa határain kívül

Kínai tartományi delegáció látogatása a TimoCom-nál

(5)

Ha egy delegáció kínából egy európai látogatást tesz az árufuvarozási központoknál, akkor a TimoCom, Európa legnagyobb fuvarozói platformja nem maradhat ki a sorból. Ezt az a tizenegy főből álló csoport is tudta, amikor az utazásuk előtt érdeklődni kezdtek a TimoCom iránt. Így Június végén egy délután a delegáció tagjai a cég központjában, Erkrath-ban betekintést nyerhettek a TimoCom kulisszái mögé.

Kínából Erkrath-ba Európán át

A delegáció tagjai az európai útjuk során megtekintették az árufuvarozás központjait Londonban, Amszterdamban és Münchenben, ahol arra voltak kíváncsiak, hogy hogyan lehet a közúti-, folyami- és vasúti szállítást összekapcsolni. Utazásuk előtt kerestek egy tipikus európai fuvarozói platformot, amikor is rátaláltak a TimoCom-ra. Kínában a szállítás optimalizálása és a járművek megfelelő kihasználása egyre jobban előtérbe kerül. Nem tartott sokáig, amíg eldöntötték, hogy Erkrath-ba látogatnak a TimoCom-hoz.

A TiComplex-ben a tizenegy fős csoportot Marcel Frings vezető képviselő és asszisztense Nadine Reutersberg fogadta. A látogatás a 4 szintes épület bejárásával kezdődött. Miközben megmutatták és végigjárták az osztályokat, Marcel Frings elmesélte az Európa-szerte piacvezető fuvar- és rakománybörze történetét. A kezdetektől fogva rendkívüli módon érdeklődőek voltak a vendégek.  A marketinghez érve, beszélt a rengeteg különböző kultúráról, ami nem csak a TimoCom ügyfeleire jellemző, hanem a munkatársaknál is jelen van. Végezetül az IT részlegre érkeztek, ahol is a fuvarozói platform optimalizálása és továbbfejlesztése folyik az ügyfelek részére. Miután minden emeletet és osztályt megtekintettek, a  „Timos Esszimmer“-ben foglaltak helyet, ahol Marcel Frings a TimoCom portfóliójáról beszélt. A kínai vendégeket elvarázsolta a fuvar- és raktérbörze, a kalkulációs és tracking megoldások, a cégjegyzék, a kiírási platform csak úgy, mint a raktárbörze. A cégről szóló prezentáció végén a résztvevők kérdéseket tettek a TimoCom fejlődéséről valamint a célcsoportokról. 

Miután minden kérdésre választ kaptak, elbúcsúztak egymástól. „Valószínű nem ez volt az utolsó beszélgetés. Óriási érdeklődést mutattak a TimoCom iránt", érezte Frings.

 

Ez a rendkívüli látogatás is azt mutatja, hogy a TimoCom nem csak a fuvar- és raktérajánlatokat hozza össze, hanem különböző kontinenseket is a földrajzi határaikon túl.

 

További információkat a TimoCom-ról itt talál: www.timocom.hu

 

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel