21.08.2018

IAA haszongépjármű kiállítás: a TIMOCOM bemutatja új stratégiai pozicionálását és márkaidentitását

Új IT-megoldások a szállítási lánc jobb láthatósága és összekapcsolása érdekében

(2)

Európa vezető IT- és adatspecialistája a logisztika területén, a TIMOCOM a 2018-as IAA haszongépjármű kiállításon, Hannoverben (09.20.-27.) bemutatja teljesen átdolgozott márkaarculatát és IT-megoldásait, melyek jobb láthatóságot és összekapcsolást biztosítanak a szállítási lánc mentén.

A digitális transzformáció az új hétköznapok része

"A virtuális megoldások már régóta a szállítmányozás világának motorjává váltak", mondja a TIMOCOM vállalati szóvivője, Gunnar Gburek a mobilitási, szállítmányozási és logisztikai csúcskiállítás előzetesében. Az ajánlattételtől a szállítólevél létrehozásáig a logisztikai folyamatlánc számos lépése mára digitálissá vált. "Jelenleg a következő fejlődési lépéssel foglalkozunk, és lerakjuk a jövő logisztikai mindennapjainak mérföldköveit, amikor a digitális transzformáció már nem projekt lesz, hanem az új rutin", így Gburek.

Jó két évtizede, hogy az erkrathi IT-cég szállítmánybörzéjének elindult; azóta a TIMOCOM egyre inkább a közúti szállítmányozás lebonyolításában és digitális irányításában tevékenykedő rendszerszolgáltatóvá vált. "Úttörők és útitársak lettünk azon cégek számára, amelyek a TIMOCOMmal intelligens, egyszerű és biztonságos módon kívánják kihasználni a digitalizációban rejlő lehetőségeket", magyarázza Gburek.

Az adat- és árumozgások új módokon történő összekapcsolása


Napi 750.000 nemzetközi raktér- és szállítmányajánlattal és több, mint 100.000 nyomonkövethető teherautóval a TIMOCOM nem csak Európa legnagyobb szállítmánybörzéjéhez kínál hozzáférést, hanem az összekapcsolás minden előnyét is nyújtja egy egyedülálló logisztikai közösségben.

TIMOCOM Premierje

Nem csak az innovatív logisztikai alkalmazásoknak és továbbfejlesztett megoldásoknak lesz az IAA-n bemutatója (13-as csarnok/C29 stand), melyekkel a virtuális adat- és árumozgások világa új módokon kapcsolható össze egymással. A cég logója és a cég teljes megjelenésének új dizájnja szintén Hannoverben kerül először bemutatásra a nyilvánosság előtt.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel