06.03.2017

Két óriás összekapcsolódik

A Ctrack telematikai szolgáltató mostantól elérhető a TimoCom Tracking-jében

(5)

Több, mint 200 telematikai szoftver áll az IT-szolgáltató TimoCom ügyfeleinek rendelkezésére A Ctrack-kel egy újabb nagy telematikai szolgáltató kapcsolódott interfészével Európa legnagyobb fuvarozói platformjához.

A több, mint 1.000.000 eladott rendszerrel hat kontinensen és több, mint 55 országban a Ctrack az Inseego Corp. (Nasdaq: INSG) tagjaként, világszerte vezető telematikai szolgáltató. Elképzelések: olyan innovatív megoldás létrehozása, mely egyszerű módon összeköttetést teremt az emberek az információk között. Éppen ebből kifolyólag logikus lépés volt a dél-afrikai székhellyel rendelkező telematikai szolgáltató részéről, hogy interfészével Európa legnagyobb fuvarozói platformjának részévé váljon: „A SaaS-megoldások szolgáltatójaként részt veszünk az „Ipar 4.0“-ban és az egyre terjedő digitalizációban, illetve a minden területet átfogó hálózatépítésben. Kötelességünknek érezzük, hogy ügyfeleinket támogassuk abban, hogy a Ctrack segítségével betekintést nyerjenek a digitális világba. Számunkra teljesen világos volt, hogy interfészünkkel a TimoCom-hoz kapcsolódjunk, ezzel ügyfeleiknek és ügyfeleinknek is további előnyöket biztosítsunk.“, nyilatkozta Maria Johanning, a Ctrack Deutschland GmbH ügyvezetője.

 

A hálózatépítés többletértékeket hordoz


Az intelligens Tracking-megoldásnak köszönhetően minden lényeges telematikai rendszer Európa legnagyobb fuvarozói platformján egyesül. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy különböző telematikai szolgáltatókat egyszerre láthassanak, köztes alkalmazások közötti kattintgatások nélkül. Minden lényeges pozícióadat átláthatóanés összefoglalva jelenik meg, amely még kényelmesebbé teszi az alvállalkozókkal végzett közös munkát. Így válik a járművek pozíciójának állandó lekérdezése magas szintűvé és biztonságossá a fuvar teljes lebonyolítása alatt. Ezzeltehát nem csak a megbízó és megbízott között keletkezik többletérték, hanem a Ctrack és a TimoCom között is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információkat a TimoCom-ról itt talál: www.timocom.hu.
További információkat a Ctrack-ről itt talál: www.ctrack.com.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel