22.10.2013

Még több fuvarajánlat a TimoComnál

A düsseldorfi cég sokkal többet jelent egy fuvarbörze szolgáltatónál

(1)

Ígéretesek a TimoCom új számai a többi szolgáltatóéhoz képest. Az európai piacvezető TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze végre kitálal. Jöjjenek a részletek! Aki Európában hatékonyan és sikeresen akarja űzni a szállítmányozási szakmát, biztosan találkozott már a TimoCommal. Fontos: a TimoCom nemcsak a fuvarbörzét, hanem számos más szolgáltatást is kínál.

Ilyen még soha nem volt: 450.000 fuvar- és raktérajánlat található a TC Truck&Cargo® fuvarbörzén – méghozzá naponta! Ezzel a TimoCom egy új dimenzióba lépett és ismét bebizonyította, hogy egyedülálló helyet foglal el a logisztikai platformok között. „Csodálatos érzés a fuvar-és raktérajánlatok ilyen nagyarányú fejlődéséről értesíteni az ügyfeleinket - fejtette ki véleményét Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője. „Ezeket a növekedési eredményeket látva a sok erőfeszítés és fejlesztés meghozta végre a gyümölcsét. Az új fejlesztéseinknek köszönhetően ügyfélkörünket is bővíteni tudtuk Európa-szerte.“ Ezen a téren is egy új rekordot tudhat magáénak a TimoCom. 100.000 felhasználó gondoskodik arról, hogy folyamatosan találni  lehessen ajánlatokat a börzén.

A TimoCom különleges szolgáltatásai gyakran ingyenesek

A megnőtt ajánlatok számából kiindulva észrevehető, hogy a TimoCom nagyon gyorsan egy teljeskörű szolgáltatást nyújtó céggé vált a fuvarozási-szállítmányozási szektorban. Ez a fejlődés pedig a TC Truck&Cargo®-nál kezdődik. Ugyanis 2012-ben integráltuk az ingyenesen elérhető raktárbörzét, ahol azonnal hozzájuthat raktár- és logisztikai felületek ajánlataihoz.

Ha mindez nem lenne elég: a TimoCom összesen három terméket kínál, ehhez különböző alkalmazások és szolgáltatások társulnak, amik az ügyfelek részére ingyen hozzáférhetők. Általánosságban elmondható, hogy éppen ezek az ingyenesen elérhető, kiegészítő szolgáltatások könnyítik meg a mindennapi munkát.

A legújabb fejlesztés pedig a TC eMap® térképszoftver, ami kalkulációs modullal és nyomkövető megoldással egészül ki. A TimoCom ezzel egyedüli a fuvarbörze szolgáltatók között, hiszen a nyomkövető platform független a gyártóktól. A TC eMap® szoftver tartalmaz egy útvonaltervező modult is. A Nokiával való együttműködésnek köszönhetően, a program tartalmazza a legfrissebb térképeket a piacon, beleértve a műholdképeket és az aktuális közlekedési információkat.

Már négy éve elérhető a TC eBid® tenderkiírási platformunk is. Mindent, ami a hosszú távú és rendszeres fuvarfeladatokról tudni érdemes, ott megtalálható. Így a TC eBid® platformon keresztül már több mint 20.000 tenderkiírást tettek közzé.

Ember és informatika
Ahhoz, hogy az egyre növekvő igényeket támasztó informatikai kihívásoknak megfeleljen, a cég mindig nagyban és előre tervez. Ezt pedig jó okból teszi: „Tisztában vagyunk azzal, hogy felelősségünk van Európában a logisztikai cégekkel szemben. Nemcsak az ügyfeleinknek, hanem számunkra is katasztrófa lenne, ha a TimoCom platformjai nem lennének elérhetőek. Folyamatos befektetéseink ebben az irányban mindig megtérülnek. Az elmúlt 12 hónapban, 365 nap alatt, a minden nap 24 órában, 99,56%-ban voltunk elérhetőek - és ebben benne van a tervezett karbantartásra fordított idő is! - magyarázta Frings.

Azonban nemcsak az adatátviteli sebesség, a szerverpark és a programok javultak, hanem érezhetően nőtt az ajánlatok és a TimoCom ügyfelek száma is. Továbbá újabb kollégákkal bővült a csapat, hogy az ügyfelekkel még többen tudjanak kapcsolatot tartani, a felmerülő problémákat megoldani és a lehetséges kérdéseket megválaszolni. Szám szerint 54-en állnak rendelkezésre a forródróton keresztül Németországban, Lengyelországban, Magyarországon és Csehországban, akik naponta 2.000 hívást bonyolítanak le. Ez több, mint 40.000 beszélgetés havonta.

Nos, ezek a TimoCom felettébb jó benyomást keltő számai, amelyek mosolyt csalhatnak az ügyfelek arcára. Megmutatják, hogy a cég egy folyamatosan fejlődő és megbízható partner az üzletmenetben. Így az alábbi adat igazán nem okoz meglepetést: az ügyfeleinknek szánt, legutóbbi kérdőív szerint 94,3%-uk elégedett a TimoCom-mal.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel