29.03.2017

TimoCom éves mérleg: a 2016-os elvárásokat túlszárnyalták

Európa legnagyobb fuvarozói platformja a legmagasabb éves forgalmat könyvelhette el az alapítás óta

(2)

Az utolsó, 2016-os gazdasági évben a TimoCom-nak sikerült pozícióját az európai fuvarozói platformok szektorában megerősíteni. Az utóbbi évben 68,3 millió raktér- és fuvarajánlatot tett közzé a több, mint 110.000 felhasználó. Ezzel továbbra is a TimoCom fuvarozói platformja rendelkezik a legnagyobb mennyiségű ajánlattal Európában. A legutóbbi újdonság - a Dokumentumkezelő funkció - ennek köszönhetően szintén sikerként könyvelhető el. Ezen keresztül csak szeptembertől év végéig már 16.000 dokumentumot tettek hozzáférhetővé a felhasználók.

Egyöntetű emelkedés

Az 1997-es cégalapítástól számítva a 2016-os év volt az Erkrathban dolgozó több, mint 400 főt számláló IT-specialisták számára a cég történelmének legsikeresebb éve.Ezzel egyidejűleg örülhetünk annak is, hogy több, mint 7.300 új ügyfél írta alá a szerződést a TimoCom-mal. Az ügyfelek száma így több, mint 36.000, és több, mint 110.000 felhasználó használja a fuvarozói platformot. Éves tekintetben több, mint 68,3 millió fuvar- és raktérajánlatot tesznek közzé a fuvarozói platformon. További céges sikert jelent a TimoCom fuvarozói platform számára az ETM-kiadó „Beste Marke“ díj zsinórban nyolcadszori elnyerése éppúgy, mint a BMEnet GmbH-tól (a Bundesverbands Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e. V. leányvállalata) negyedik alkalommal átvett „Fuvarértékesítői“, ill. a második alkalommal kiérdemelt „Szállítmányozói“ elismerés.

 

A felhasználókat felkészítik a digitalizációra

A digitális átalakulást az elmúlt év kiemelkedő témája volt. A jövő fuvarozói- és logisztikai ágazatának lényeges eleme lesz ez és emiatt a fuvarozói platformoknak is. A felhasználóbarát megközelítés azt diktálja, hogy a digitalizáció útjait egyengessük. Így 2016-ban a TimoCom a 44 európai országból több, mint 36.000 céget tartalmazó cégjegyzékét a Dokumentumkezelő funkcióval egészítette ki. Az ügyfelek ennek segítségével a gyakran használt iratokat egyszeri feltöltéssel közzé tehetik profiljukban. Az előző év végéig több, mint 16.000 dokumentumot töltöttek fel. Ezen kívül a TimoCom Messenger több, mint 5 millió elküldött üzenetét szintén sikerként könyvelhetjük el. A munkafolyamatok optimalizálásával kapcsolatban az interfészeknek köszönhetően több, mint 200 telematikai szolgáltatót kapcsoltunk össze a fuvarozói platformmal. Minden ügyfelünk részese lehet annak, hogy járművét a térképen, a TimoCom Tracking-on keresztül nyomon tudja követni. Ez azt jelenti, hogy a különböző szolgáltatóktól származó programok közötti váltások feleslegessé válnak.

 

Innovatív kilátások 2017-re

A sikeres 2016-os év után az IT-szolgáltató ügyfelei 2017-ben újabb jövő-orientált frissítésekre készülhetnek fel: „Az év közepén például egy alapvetően fontos és a munkafolyamatokat nagyban leegyszerűsítő alkalmazással egészítjük ki ügyfeleink számára a fuvarozói platformot. Ezt mutatjuk be először élőben a “transport logistic 2017“-es vásáron Münchenben“, nyilatkozta Gunnar Gburek, a cég szóvivője.

 

További információkat a TimoCom-ról itt talál: www.timocom.hu.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel