14.03.2018

Van kedve egy különleges TimoCom Ügyféltalálkozóhoz?

Most megéri sietni!

(1)

Miért nem létezik itthon egy olyan rendezvény, amin érdekes workshopokon és hasznos szakmai előadásokon lehet részt venni? Ráadásul minden jelenlévő a fuvarozói platform tagja! Mostantól létezik! Szeretettel meghívjuk a TimoCom Ügyféltalálkozó 2018 - Networking - Talks – Workshops rendezvényünkre 2018. 04. 12-13-ára a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel-be!

Szeretettel meghívjuk a TimoCom Ügyféltalálkozó 2018 - Networking - Talks – Workshops rendezvényünkre 2018. 04. 12-13-ára a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel-be

A programról:

-          TimoCom specialistáink workshopjai a TC Transport Order® megbízáskezelőtől a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzéig

-          Hasznos szakmai előadások követeléskezelésről, vagyonbiztonságról (MBF), kárrendezésről, palettacseréről (EPAL) és árubiztosításról (SCHUNCK Group)

-          Továbbá közös ebéd és gálavacsora, Trabarna Stand Up előadása és Disco DJ Szabadkaival

-          Választható kétágyas vagy egyágyas elhelyezéssel, hogy a másnap kipihenten kezdődhessen

Ezt a rendezvényt ne szalassza el! Jelentkezzen az alábbi linken és biztosítsa be magának a limitált helyek egyikét! Jelentkezési határidő: 2018. 03. 30.

-          Részvételi díj szállás nélkül, 18.900 HUF

-          Részvételi díj szállással, 29.900 HUF

 

Regisztráció

 

Örülünk, hogy személyesen is találkozhatunk és két izgalmas napot tölthetünk el Önnel! További kérdések esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot Barta Tamással a TBarta@timocom.com e-mail címen!

 

Üdvözlettel:

az Ön TimoCom-csapata

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel