13.02.2017

Világok csatlakozása

A Militzer & Münch a TimoCom-ot választja

(3)

Európa legnagyobb fuvarozói platformja, a TimoCom nem csak arról ismert, hogy hatékonyan hozza össze a fuvart a raktérrel, hanem arról is, hogy ügyfeleinek leegyszerűsíti a digitális munkát és az innovatív hálózatokat. Ezt az előnyt használja ki a nemzetközi  logisztikai szolgáltató, a Militzer & Münch.

Már több, mint 10 éve dolgozik együtt a Militzer & Münch a TimoCom-mal, Európa legnagyobb fuvarozói platformjával. „A TimoCom-mal egy megbízható partnerre találtunk, aki segíti a napi munkánkat“, mondta Tom Rosman, az M&M Militzer & Münch GmbH ügyvezetője. Nem sokkal ezelőtt a TimoCom interfészének, a TC Connect-nek a segítségével a cég saját fuvarszervező szoftvere a fuvarozói platformhoz kapcsolódott, így most az ajánlatokat automatikusan át tudják húzni a fuvar- és raktérbörzébe a programból. „A speditőr szoftver kapcsolódásával nem csak rövid időn belül nagy időmegtakarítást, hanem munkafolyamataink egyszerűsítését is elértük. Tovább optimalizálja munkánkat a fuvarozói platform Dokumentumkezelő funkciója. Az összes munkatársunkat arra sarkalljuk, hogy a legtöbbször használt dokumentumaikat töltsék fel, így mindig kéznél lesznek az iratok számunkra. Ezzel egy lépéssel rövidebb lesz a munkafolyamat és ez kövezi ki a digitalizáció útját a papírmentes munkavégzéshez. Minden telephelyünkön tudatosan fogjuk kezelni erőforrásainkat.“, folytatta Rosman.

 

 

Határokon átívelő hálózatok

A logisztikai szolgáltatónál -a St. Gallen-i központjával együtt- kerek 2.000 munkavállaló dolgozik, körülbelül 100 saját kirendeltségben, 30 országban. A Militzer & Münch kiterjedt hálózatához a saját kirendeltségek mellett, a kiemelt partnerek is hozzátartoznak, akiket a cég a megbízások teljesítése során keres meg. Így találkoznak a különböző nyelvek és kultúrák egymással. Ehhez az egyesítéshez a TimoCom kizárólag a vállalat részére létrehozott egy zárt felhasználói csoportot, amelyen belül a megbízások kiadása és az információcsere akadálytalanul zajlik. Az alapelv itt teljesen egyszerű: a csoport tagjai ajánlatokat visznek fel, melyekhez először csak a Militzer & Münch kirendeltségei férhetnek hozzá. Meghatározott idő lejárta után ez az ajánlat megjelenik a többi partner számára is. Így tud a Militzer & Münch egy saját nemzetközi vállalati hálózatot a TimoCom platformján fenntartani és világokat összekapcsolni.

 

 

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel