Hermes Forwards Srl.

A Hermes Forwards Srl. egy Romániában működő fuvarozó és szállítmányozó társaság. 20 személyből álló csapata kiterjedt és elismert tapasztalattal rendelkezik a romániai és az európai szállítmányozó piacon egyaránt. A szervezet Románia-szerte elérhető; Bukarestben, Temesváron, Déván, Szatmárnémetiben, illetve Csíkszeredában található kirendeltségük. Szállítmányozói hálózatuk kifejlett, megbízható és elismert minőséget biztosít. Naponta elérhető flottájuk mérete meghaladja a 2000 tehergépjárművet. Partnereik között szerepelnek nemzetközi cégek, kis- és középvállalkozások egész Európa területéről.

TC: Kiemelne egy olyan esetet, amelynél a TIMOCOM Nemzetközi Követeléskezelés Szolgáltatásának köszönhetően került pont az ügy végére?

Csaba Török: Több sikersztoriról is beszélhetünk, pontosan 93,75 %-os az ügymenetek sikere. Sok olyan esetünk is volt, ahol az Önök segítségével behajtott összeg meghaladta a 10.000 eurót. A közös munka során kollegáim megtanultak együtt dolgozni az Önök munkatársaival – így még hatékonyabban és gyorsabban tudunk pontot tenni egy kérdéses eset végére. Persze nem minden esetben folyik be egyszerre a követelt összeg, néha csak részletekben – de mi ezt is sikernek könyveljük el.

TC: Mikor gondolja úgy, hogy saját erején és kapacitásán felül át kell adni egy kérdéses ügyet a TIMOCOM Nemzetközi Követeléskezelés Szolgáltatás részére, mi az a plusz, amelyben szolgáltatásunk egy hosszadalmas jogi tárgyalássorozat előtt megoldást nyújthat?

Csaba Török: Mi minden esetben beadjuk a Nemzetközi Követeléskezelés Osztályra a megbízást, ha a fizetési határidő 30 nappal letelik, és semmi információt nem kapunk a kifizetéssel kapcsolatban. Elsősorban a külföldi partnerek esetében kérjük máris az Önök szolgáltatását, hiszen a nemzetközi csapat hatékonyabban boldogul más országokkal is. Plusznak számít a gyors és hatékony eljárás, az átlátható, konkrét és gyors kommunikáció a különböző ügyek fejleményeit illetően.

Fel