TIMOCOM 28.05.2024
3

Teherautóknak telepít prémium töltőállomásokat az Eurowag

több színű kamion

Újfajta töltőállomások jelennek meg teherjárműveknek: prémium szolgáltatást indít egy Magyarországon is üzemelő kúthálózat.

 

Újfajta töltőállomások jelennek meg teherjárműveknek: prémium szolgáltatást indít egy Magyarországon is üzemelő kúthálózat.

Az Eurowag Európa legfontosabb tranzitútvonalain létesít Prime Network néven különleges töltőállomás-hálózatot teherjárműveknek. A tervek szerint magas színvonalú szolgáltatásokkal várják az Eurowag kártyával rendelkező ügyfeleket.

Mit kell tudni az Eurowagról?

Az Eurowag egy prágai székhelyű, többek közt üzemanyaggal, pénzügyi megoldásokkal, útdíjjal foglalkozó, komplex szolgáltatáscsomagot nyújtó cégcsoport. A vállalat „az integrált közúti szállítási megoldások vezető európai szolgáltatójaként” szokta magát jellemezni.

Az Eurowag Prime Network az egyik ágazatuk: a név egy olyan, 70 töltőállomásból álló hálózatot takar, ami Közép-, Kelet- és Dél-Európát fedi le. A Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Spanyolországban, Olaszországban, Franciaországban, a Benelux államokban, az észak-európai országokban, a Baltikumban, a Balkánon, Ausztriában és Németországban működnek töltőállomásaik.

A vállalat Magyarországon már jelen van, négy saját töltőállomást üzemeltet – Szigetszentmiklóson, Mosonmagyaróváron, Lébényben és Becsehelyen –, az elfogadói hálózata pedig közel 15 ezer taggal rendelkezik

Az Eurowag kutak a járművezetők számára a legmegfelelőbb helyeken, a nagy tranzitforgalmú útvonalak mentén találhatók, kedvező árú üzemanyagot és számos kiegészítő szolgáltatást biztosítanak. A prémium kategóriás hálózat a meglévő portfólió gondosan kiválasztott állomásaiból áll majd.

Eurowag prémium töltőállomások csak teherautóknak

Fontos, hogy az Eurowag Prime üzemanyagtöltő-állomások nem benzinkutak, hanem töltőállomások; benzint nem lehet kapni, és a szolgáltatásaik kizárólag tehergépjárműveknek szólnak.

A cég közölte; hogy a Prime üzemanyagtöltő állomásokat a kiemelkedő szolgáltatási színvonal és infrastruktúra alapján választják ki, minden esetben kényelmes megállót biztosítsanak a sofőröknek.

Magyarországon egyelőre három töltőállomás került be a Prime Networkbe: a nyíregyházi ORLEN (közel az M3-as Nyíregyháza-centrum csomópontjához), a csémi Orlen (az M1-es autópálya komáromi csomópontjánál) és a tolmácsi Conoil (a 2-es főút mentén).

Hogyan működnek majd az Eurowag prémium töltőállomásai?

A kiválasztott partnerkutaknak először meg kell felelniük az Eurowag által meghatározott feltételeknek, ezért kiválasztási folyamaton kell keresztülmenniük, amely igazolja, hogy töltőállomásaik megfelelnek a prémium szolgáltatás követelményeinek.

„A cél az, hogy minden olyan országban, ahol az Eurowag működik, legyen néhány Eurowag Prime üzemanyagtöltő állomás, ahol az ügyfelek a kiemelt lokációkon és a legkedvezőbb árakon vehetnek igénybe színvonalas szolgáltatást. Ezek a töltőállomások vizuálisan is jól beazonosíthatók lesznek, és alapfeltétel lesz a szolgáltatások magas színvonala” – emelte ki Kim Coppens, az Eurowag Déli és Nyugati Régiójának Energiabeszerzési és Üzemeltetési vezetője.

Minden Eurowag kártyával rendelkező ügyfél megkülönböztetés nélkül igénybe veheti az Eurowag Prime töltőállomások szolgáltatásait, nem lesz szükség külön regisztrációra vagy tagsági kártyára. Az Eurowag Prime logóval megjelölt töltőállomások a stratégiailag kiemelt helyszíneken a lehető legjobb üzemanyagárat garantálják majd. 

„Az ügyfelek számára ezek a kutak könnyen felismerhetőek lesznek. Azzal, hogy ezeken az állomásokon a legelőnyösebb szolgáltatásokat nyújtjuk a rendszeres promóciók mellett, olyan hálózattá teszik az Eurowag Prime-ot, amelyre a fuvarozók körében nagy kereslet mutatkozik. Ez egyfajta exkluzív klub lesz az Eurowag elfogadóhálózat töltőállomásai között “– mondja Lenkó Gergő az EUROWAG – W.A.G. payment solutions a.s. Magyarországért felelős igazgatója.
Bár az Eurowag Prime Network egyelőre 70 töltőállomással indul Európa-szerte 16 nagy tranzitforgalmú ország hotspotjainál, a következő évben a tervek szerint további 100 kút csatlakozhat a Prime Network rendszerhez.

Csatlakozzon a TIMOCOM Marketplace-hez még ma!

 

Legyen bennfentes az ágazatban

Rendszeresen releváns cikkeket, értékes szakértői értekezéseket és exkluzív felhasználói jelentéseket kaphat tőlünk.

 

Feliratkozás a hírlevélre

Fel