A TIMOCOM segít nekünk az optimálisabb fuvarszervezésben

302428338_1036581423843192_2154041676711475482_n-1024x1024

Pontos tájékoztatás és a hatékony megoldások - ez a legfontosabb a Mező Team ügyfelei számára. Ezt a munkát támogatja nap mint nap a TIMOCOM platformja.

Mióta működik a MEZŐ Team és mi a fő profilja?

Történetünk valójában már évtizedekkel ezelőtt kezdődött, az édesapámmal. Több, mint 20 éven keresztül foglalkozott ugyanis fuvarozással. Gyerekként mindig is szerettem körülötte lábatlankodni, mert érdekelt, bármit is csinált. Ezért is tudtam már akkor, hogy ,,mi leszek, ha nagy leszek “: kamionos akartam lenni.

Valamilyen szinten ez így is lett, éveken keresztül sofőrként dolgoztam az édesapám mellett a fuvarozási ágazatban, ezután alapítottam 2006-ban a vállalkozásunkat. (Ha úgy adódik – márpedig néha úgy adódik –, a mai napig szívesen ülök kamionra.)A korábbi időszak alatt szerzett tapasztalatainkra építve álltam a saját lábamra és kezdtük meg a cég működtetését, fejlesztését. Évről évre egyre több, újabb autónk lett, ezzel együtt egyre több kollégánk is. Alapítása óta sikeresen irányítjuk a vállalkozást.

Kamion Mező team

Mi a Mező Team fő tevékenységi köre?

Belföldi és külföldi fuvarozással foglalkozunk, ehhez standard fuvarozást igénylő autókkal rendelkezünk. Fő profilunk a nemzetközi fuvarozás, elsősorban Nyugat-Európába és Lengyelországba/Csehországba irányul.

Kik az ügyfeleik és milyen igényeket támasztanak?

Ügyfeleink között számos iparági szereplő található, akik precíz és megbízható fuvarozási szolgáltatást várnak tőlünk. Az ügyfelek legfontosabb igénye a pontos tájékoztatás és a hatékony logisztikai megoldások

Milyen kihívásokkal szembesül a Mező Team a mindennapi életben, különösen a fuvarozási-fuvarszervezési logisztika területén? És mi motiválja Önöket ahhoz, hogy ezekkel a kihívásokkal foglalkozzon?

A fuvarozási logisztika terén számos kihívással nézünk szembe, például a sofőrhiánnyal és a szigorú szabályozásokkal. Ezek ellenére motivál minket az a tény, hogy a kihívások mellett is képesek vagyunk hatékony megoldásokat találni és ügyfeleink elégedettségét biztosítani. Minden szállítás, fuvarozás előtt pontos tervezés előzi meg a szállítási munkafolyamatot. Modern gépjárműiparunkkal és tapasztalt sofőrjeinkkel biztosítjuk, hogy kért áru belföldre és külföldre szállításkor is a megfelelő időben és sértetlenül érjen célba. Sofőrjeink gond nélkül igazodnak el nemzetközi utakon egyaránt, megkönnyítve a kommunikációt. Kollégáink német, angol és lengyel nyelvismerettel rendelkeznek.

Miért választotta a TIMOCOM-ot, és hogyan segít a vállalatának ezen kihívásokkal szembenézni?

A TIMOCOM-mal való együttműködésünket évtizedek óta folytatjuk, mivel a vállalat platformja nagyban segít nekünk a fuvarok hatékonyabb szervezésében és a járműveink kapacitásainak optimális kihasználásában. Azáltal, hogy bekapcsolódunk ebbe a hálózatba, könnyebben elérhetővé válunk a potenciális ügyfelek számára.

Milyen előnyökkel jár a TIMOCOM-mal való együttműködés?

A TIMOCOM rendszerének segítségével hatékonyabban tudjuk kihasználni az autóink szabad kapacitásait és könnyebben találunk megfelelő fuvarokat. Ezáltal javul a fuvarok hatékonysága és növelhetjük a bevételeinket.

Milyen pozitív változásokat tapasztaltak a napi működésben a digitalizációnak és a TIMOCOM-nak köszönhetően?

A digitalizáció és a TIMOCOM platform használata nagyban megkönnyíti a mindennapi üzletmenetet. Például lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsabban és hatékonyabban kommunikáljunk az ügyfelekkel és a partnerekkel.

Milyen tippjei lennének a TIMOCOM használatával kapcsolatban?

A TIMOCOM fejlesztőinek érdemes lenne figyelembe venniük az ügyfelek visszajelzéseit. Például a több ország egyidejű megjelenítésének lehetőségét, azért, hogy ne csak maximum 5 lenyitható füllel rendelkezzen. Ezáltal még jobban ki tudnánk használni a rendszer adta lehetőségeket.

Milyen célokat és irányt követnek vállalatként?

Célunk, hogy továbbra is megtartsuk vállalkozásunk családias jellegét, miközben fejlesztjük a technológiai és informatikai hátteret. Olyan szolgáltatást kívánunk nyújtani partnereinknek, amilyet megrendelőként mi is elvárnánk.

Célunk, hogy továbbra is megtartsuk vállalkozásunk családias jellegét, miközben fejlesztjük a technológiai és informatikai hátteret. Olyan szolgáltatást kívánunk nyújtani partnereinknek, amilyet megrendelőként mi is elvárnánk.

 

Csatlakozzon a TIMOCOM Marketplace-hez még ma!

 

Fel