skip navigation

Az összes újdonság egy pillantásra

Aktuális sajtóközlemények

Európai fuvarpiaci ajánlatok
20.10.2020

2020 harmadik negyedéve jelentős kilábalást hozott

Júliustól szeptemberig jelentős növekedés volt az európai közúti áruszállításban. A TIMOCOM fuvarpiaci barométerében szereplő 2020 harmadik negyedévi fuvarajánlatok kiegyenlítették a koronavírus miatt rendkívül gyengén teljesítő idei második negyedévet. Sőt, a számok meg is haladták a 2019-es év azonos hónapjainak adatait.

Tovább olvasom >
Európai vámszabályozások
15.09.2020

Új vámszabályok születtek az EU-határain keresztül történő fuvarozásra vonatkozóan

Az Európai Unión belül alapvetően szabad az áruforgalom. Azonban mégis vannak előírások és korlátozások. A megreformált EU-rendelettel most több mint 40 vámelőírás-módosítás vált hatályossá.

Tovább olvasom >
Egy kép Jochen Eschbornról.
15.09.2020

A koronavírus mint esély

A fuvarozási ágazatra sosem volt jellemző a nagyon magas árrés. A koronaválsággal azonban drasztikusan alábbhagyott a raktér iránti kereslet, és az ebből következő fuvarkapacitási túlkínálat részben messze az önköltség alatti azonnali piaci árakat eredményezett. Az érdekeltek azonnal szabályozást sürgettek, hogy elejét vegyék a dömpingajánlatoknak. Az igazság azonban az, hogy a koronaválsággal kíméletlenül napvilágra kerültek a németországi TGK fuvarozási ágazat gyengeségei. Nemcsak arról van szó, hogy mennyire digitalizált vagy nem számos vállalat, hanem annak módjáról is, ahogyan Németországban a TGK fuvarozást szervezik.

Tovább olvasom >

Aktuális szolgálati közlemények

18.03.2020

Ingyenes átállítás otthoni használatra

A TIMOCOM most lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az intelligens logisztikai rendszert térítésmentesen használják, függetlenül a helyétől.

Számos helyen az ellátási láncok óriási szenvedést mutatnak a koronapandémia hatásaitól. "Különösen fontos ezt szem előtt tartani a szükséges gyártási folyamatok folytatása érdekében, a készletek újratöltése és az áru a kiskereskedelmi üzletekbe történő szállítása miatt, hogy a fogyasztók számára elérhető legyen minden szükséges termék", - vélekedik a TIMOCOM. A lakosság biztonságos ellátása érdekében a logisztikai kapacitásokat optimálisan kell kihasználni.

Tovább olvasom >

Média

A TIMOCOM vállalattal kapcsolatos szövegekhez most vizuális segítséget is talál a TIMOCOM médiatárában. A képeket és dokumentumokat hat kategóriába csoportosítottuk, ezek a következők: „nyomtatható vállalati anyagok” (Business materials), „képi anyagok” (Imagery), „reklámanyagok” (Brochures), „logó” (Logos), „képgaléria” (Picture gallery) és „rendszer/szolgáltatások” (System/Services). Ezek szabadon letölthetők. A médiatár intuitív módon használható a további szűrési lehetőségek, pl. a nyelv alapján történő szűrés használatával.

A Médiatárhoz

Sajtókapcsolat:

TIMOCOM GmbH
Vállalati kommunikáció
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 50

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Fel

Hozzájárulok, hogy az oldal elemzésekhez, személyre szabott tartalmakhoz és hirdetésekhez sütiket használjon. Tudjon meg többet