05.07.2016

A TimoCom tenderkiírási platformja további elismeréseket kapott a BME-től

Kíválóak a hosszútávú fuvarszerződések

(6)

A TimoCom online tenderkiírási platformját 2016.06.24.-én ismét elismerte a BMEnet GmbH a „Frachteneinkauf“ kitűntetéssel. Egymás után a negyedik alkalommal is helyt állt a szakszövetség minőségellenőrzésén a web alapú kiírási platform. Így a TimoCom Soft- und Hardware GmbH továbbra is tanusított vállalkozás a „Software und Plattform“ területén és így egy minőségi fuvarozói platformot tud biztosítani.

Rendszeres fuvarfeladat-kiírások és az Ön előnye

A TimoCom fuvarozói platformon hosszútávú fuvarmegbízásokat tehetnek közzé gyártó, kereskedő és szállítmányozó cégek az európai fuvarozóknak. Így érhető el egy logisztikai hálózat több, mint 36.000 ellenőrzött vállalkozással. A rendszeres fuvarmegbízásoknak köszönhetően a TimoCom ügyfelei további üzleti lehetőségekhez juthatnak, autóik kihasználatlansága a biztosabb tervezésnek köszönhetően javulhat. Ezen kívül a kiírási funkció segítséget nyújt a piaci ár meghatározásához és egyéni elemzések készítéséhez is. Az állandó szerződések gazdaságosságot és hatékonyságot visznek a fuvarozásba. 

 

A BMEnet elismerése az állandó, ellenőrzött minőség védjegye

A BMEnet GmbH az állandó minőségellenőrzéssel a kapcsolódó szoftver- és platformmegoldásokkal kölcsönöz omptimális megoldásokat a logisztikának. A megfelelés sztenderd és semleges kritériumokon, valamint egyértelmű követeléseken alapszik. A sikeres ellenőrzés még nagyobb piaci átláthatóságot és bizalmat ébreszt.
A felhasználó élhet azzal a biztonsággal, amit a szoftver minőségi szabványai nyújtanak. Fordított esetben a minősített szolgáltatók termékeik minőségét igazolhatják ügyfeleiknek.

 

 

További információt a TimoCom-ról és a BME-ről a www.timocom.de és a www.bme.de talál .

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel