07.08.2018

A TimoCom tizedjére is megnyerte az ETM díját: Best Brand 2018

A TimoCom fuvarozói platformja segít a digitális átállásban

(4)

Évforduló és nagy megtiszteltetés egyben: az IT-specialista TimoCom június 21-én vehette át az ETM kiadó hivatalos ünnepségén 10. alkalommal a legjobb márka - "fuvarbörze" kategóriában díjat! Európa legnagyobb fuvarozói platformja továbbra is sikereket ér el, ami már 1997 óta töretlen. A TimoCom első terméke, a fuvarbörze egy igazán fontos alkotóeleme a fuvarozói platformnak, ami folyamatos továbbfejlesztésre került és olyan alkalmazásokkal bővítették, amelyek az egész szállítmányozási folyamatot lefedik.

Ebben az évben a TimoCom szóvívője, Gunnar Gburek vette át a díjat Stuttgartban. Beszéde a digitalizációról a szállítmányozói szektorban, illetve a TimoCom új fejlesztéseiről szóltak, amelyek ezt a témát érintik.

"Ezt a díjat a 10. alkalommal a kezemben tartani, azt mutatja, hogy a TimoCom fuvarozói platformja a szolgáltatással ügyfeleinek minden speciális igényét kielégíti továbbá a digitalizáció során az interfészek integrálása  a legfontosabb feladat számunkra. Köszönjük minden ETM olvasónak, hogy ismét bizalmat szavaztak nekünk, ami nekünk nem csak visszaigazolás, hanem egy ösztönzés affelé is, hogy minden nap egy kicsivel többet és jobbat nyújtsunk.

 

Az ETM-díjátadó elsősorban az innovációt és fejlesztést emeli ki a termékeknél- ill. a szolgáltatóknál a fuvarozói- és logisztikai szakmán belül. A TimoCom az innovatív megoldások éllovasa, amit az ETM kiadó lapjainak olvasói (eurotransport.de, lastauto amnibus, trans aktuell, FERNFAHRER) több, mint 30 %-os szavazati aránnyal választott meg az idén is.

 

 

További információk a TimoComról: www.timocom.hu.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel