02.09.2014

Biztonságban a jövőbe: A TimoCom világa mobilon is elérhető

A fuvarbörze szolgáltató lehetővé teszi a fuvarszerződések gondtalan közzétételét

(1)

"Mozgásban a jövő" - szól az idén szeptember 25 és október 2 között megrendezett "IAA Nutzfahrzeuge 2014" kiállítás mottója. A mobilitásról, transzportról és logisztikáról ismert kiállítás középpontjában mindig a szakma újdonságai vannak. Nyilvánvaló, hogy az Európa piacvezető fuvarbörzéjét kínáló TimoCom Soft- und Hardware GmbH is a kiállításra időzített egy fontos premiert. Az IT-szolgáltató exkluzív bemutatja az új, legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő mobil hozzáférését az összes TimoCom termékhez.

Üzleti előnyök a mobilhozzáféréssel

A mobil verzió fejlesztésekor meg kellett vizsgálnunk, hogy a modern, de egyben mindennapi logisztikának milyen kihívásoknak kell megfelelnie. A szállítmányozásban résztvevő feleknek manapság gyorsan és rugalmasan kell minden változásra reagálnia. "A mobilhozzáféréssel a termékpalettánk elérhetőségét kibővítettük - számunkra ez a logikus lépés a jövő felé", fejtette ki Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője. Az idei IAA-n a diszponensek, fuvarozók, ipari és kereskedelmi árukibocsátók élőben is kipróbálhatják a TimoCom mobilhozzáférését. Egy kézben minden előny - a napi munkában ezt jelenti: Mindegy, hogy okostelefon vagy tablet, a fuvarpiaci barométer alkalmazás segítségével mindig és mindenhonnan be lehet lépni a TimoCom felhasználói fiókjába.

Háromszintes biztonság a TimoCommal

És ez még nem minden! A mobil verzió igazi innovációja sokkal többet jelent ennél. "A mobil használat is megköveteli a legmagasabb biztonsági előírásokat, így a  megbízásokat ennek megfelelően lehet termékeinken keresztül kiadni. Ehhez áttekintettük és integráltuk az ismert mobilverziókat és biztonsági mechanizmusokat", - így Frings. Ezzel létrejött egy védett hozzáférés a fuvarpiaci barométer alkalmazáshoz, amit hivatalosan a "Ma már mindenki mobil. Így a TimoCom is. Komolyan!" c. sajtótájékoztatón mutat be a TimoCom az "IAA Nutzfahrzeuge 2014" kiállításon.  Az eseményre  kedden, 2014 szeptember 23-án, 11:45-kor a Convention Center Hannover 17-es termében kerül sor. A kiállításra látogatók pedig szeptember 25-től ismerkedhetnek meg azzal, miként könnyíthetők meg és tehetők hatékonyabbá a logisztika mindennapos feladatai egy okostelefon vagy tablet segítségével. A C 19-es standnál, a Halle 13-ban munkatársaink készséggel bemutatják a programot és mobileszközökön is ki lehet próbálni. Teljesen mindegy, hogy a TC Truck&Cargo® fuvarbörzét, a TC eBid® tenderkiírási platformot, a TC eMap® járműkövető és kalkulációs modult vagy más TimoCom termékeket használ - a mobilhozzáférés biztosítja a szállítmányozásban érdekelteknek azt, hogy bárhol bevethetők legyenek.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel