23.10.2019

Új vállalati telephely Wroclawban: Nemzetközi növekedésének keretében a TIMOCOM kiterjeszti stratégiai jelenlétét Lengyelországban

Folytatódik a TIMOCOM nemzetközi fejlődése

TIMOCOM-Wroclaw-Breslau

Az IT- és adatspecialista újratervezi piaci stratégiáját Lengyelországban, és jelenlétének megerősítését egy új központi székhellyel hangsúlyozza ki. Ezzel még nagyobb figyelmet irányít Lengyelországra, amely az európai logisztika digitális átalakulásának stratégiailag jelentős piaca.

„Mivel a magas teherfuvarozási volumen és a rendelkezésre álló szállítási kapacitások miatt Lengyelország a logisztika és a digitális átalakulás fontos piaca Európában, új központi telephelyet nyitottunk Wroclawban" - mondta a TIMOCOM ügyvezető igazgatója, Tim Thiermann.

Az új és modern wroclawi telephelyről az Európa-szerte tevékeny logisztikai IT-alkalmazások szolgáltatójának munkatársai közelebb és átfogóbb módon tudnak cselekedni a lengyel piacon. A korábban Pilában működtetett telephelyet integrálják az új struktúrába és jelentősen megerősítik a vállalat jelenlétét Wroclawban. „Kiváló és elkötelezett csapattal rendelkezünk Lengyelországban, akikkel a jövőben elősegíthetjük a logisztika digitalizálását Európában, és megfelelő kiszolgálást nyújthatunk lengyel ügyfeleink számára" - tette hozzá Tim Thiermann: „Folytatni fogjuk csapatunk bővítését és olyan motivált munkatársakat keresünk, akik még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinknek a wroclawi telephelyünkön." Jelenleg mintegy 50 alkalmazott dolgozik a TIMOCOM-nál Lengyelországban. Az informatikai vállalat tervei között szerepel, hogy 2021-ig 115 főre növeli munkavállalói gárdáját és 10 millió eurós beruházást valósít meg. Ügyfeleivel a TIMOCOM 1997 óta azon dolgozik, hogy határokon átnyúlóan egész Európa számára - és azon is túl - megvalósítsa a logisztikai kihívások nélküli jövőképét.

 

A TIMOCOM optimalizálja vállalati struktúráját Lengyelországban, hogy még közelebb legyen az ügyfelekhez

 

 „Mivel a magas teherfuvarozási volumen és a rendelkezésre álló szállítási kapacitások miatt Lengyelország a logisztika digitális átalakulásának fontos piaca Európában, új központi telephelyet nyitottunk Wroclawban" - mondta a TIMOCOM ügyvezető igazgatója, Tim Thiermann. „Stratégiai célunk, hogy még több ügyfelet meggyőzzünk alkalmazásainkról és a kompetenciánk hozzáadott értékéről, és megnyerjük őket az Okos logisztikai rendszerünk (Smart Logistics System) számára.„A TIMOCOM Okos logisztikai rendszerén keresztül több mint 43 000 vállalkozás szerveződik hálózatba, és ezek naponta akár 750 000 nemzetközi fuvarozási és raktérajánlatot kínálnak.


Új vállalati telephely Wroclawban

 

Folytatódik a németországi Erkrathban székelő informatikai és adatszakértő TIMOCOM nemzetközi terjeszkedése. A vállalat egy új, wroclawi székhellyel kiterjeszti jelenlétét a lengyel piacon. A stratégiai újrapozícionálás és az ahhoz kapcsolódó új lengyelországi székhely egyaránt előnyös a fuvarozók, a speditőrök, valamint az ipari és kereskedelmi ügyfelek számára.
© dudlajzov - stock.adobe

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel