27.05.2015

Kitüntetve: online fuvarkiírás a TimoCom segítségével

A TC eBid® ismét megkapta a BMEnet kitüntetését

(1)

Erkrath, 27.05.2015 – A TC eBid® európai fuvarokkal foglalkozó tenderkiírási platform ismét megkapta a BMEnet GmbH legjobb fuvarbörzének járó kitüntetését. Egymás után háromszor is a TC eBid® kiállta a szakmai egyesület minőségbiztosítási tesztjét. A TimoCom Soft- und Hardware GmbH így továbbra is bizonyítottan megfelelő cég a szofverek és platformok kategóriában. A tenderkiírási platformmal a megbízó cégeknek, szállítmányozóknak, speditőröknek lehetőségük van arra, hogy Európa-szerte fuvartendereket írjanak ki.

TC eBid®: a jövedelmező online eszköz
A TC eBid®-en keresztül termelési és kereskedelmi árukibocsátók, valamint speditőrök írhatnak ki teljes és részrakományokra szóló tendereket. A tenderkiírási szoftverrel 33.000 ellenőrzött és aktív transzport szolgáltatót online érhet el. A TC eBid® lehetővé teszi a TimoCom-ügyfelek számára, hogy további üzleti lehetőségeket találjanak, éljenek a tervezés biztonságával és a lehető legjobban használhassák ki járműparkjukat. Továbbá a raktérinséges időket is elfelejthetik. Tehát az online platform hozzájárul a nagyobb jövedelmezőséghez és hatékonysághoz a szállítmányozási üzletágban.

A BMEnet kitüntetése
A BMEnet GmbH egy adott minőségbiztosítási rendszer szerint tanúsít és tüntet ki. A megfelelés sztenderd és semleges kritériumokon, valamint egyértelmű követeléseken alapszik. A sikeres ellenőrzés még nagyobb piaci átláthatóságot és bizalmat ébreszt.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel