06.07.2017

Mostantól elérhető a TimoCom applikáció a Tom Tom Bridge készülékeken is

A kamionsofőrök is a Tom Tom Bridge készüléken keresztül jelentkeznek be Európa legnagyobb fuvarozói platformjába

(5)

A TimoCom applikációja  júniustól már nem csak a az App és Play Store áruházakból tölthető le, hanem a Tom Tom Bridge teherautóvezetői terminálból is. Így azok a kamionsofőrök, akik egyben TimoCom felhasználók is, egyből bejelentkezhetnek a TimoCom platformra a TomTom Bridge készülékükön keresztül - és útközben is megtalálhatják a megfelelő fuvart üresjárataikhoz.

Fuvarozói platform, mint digitális applikáció a fedélzeten!

Mindenki, aki a hivatása miatt sokat utazik, ismeri azt a tényt, hogy egyes folyamatokat így nehezebb kezelni vagy lezárni. Ez ugyancsak a kamionsofőrökre is érvényes, akiknek a munkájuk nagy részét úton kell eltölteniük. Egy alapvető fontosságú, professzionális terminált hozott létre a TomTom a Bridge terminállal a sofőr és az iroda illetve a sofőr és az ügyfél között. A TomTom tehergépjármű-navigáció és valós idejű közlekedési információk szolgáltatás mellett androidos készüléken mobil üzleti alkalmazásokat is használhatnak. Ezek közül az egyik a TimoCom, Európa legnagyobb fuvarozói platformja. Innét a felhasználók körbenézhetnek: így útközben is kényelmesen és egyszerűen találhatnak Európa-szerte fuvarmegbízásokat vagy feltölthetik a saját szabad rakterüket a fuvarozói platformra. Ez az integrált applikáció elsősorban az egyéni fuvarozóknak praktikus, akik így mindig biztosíthatnak maguknak oda-vissza rakományt. "A TimoCom felhasználóknak ez nagyon sok időt takarít meg. A sofőröknek így már nem a saját okostelefonjukat kell használniuk, hogy a fuvarajánlatokat átnézzék - és a Tom Tom Bridge és navigációs rendszerrel  plusz a TimoCom applikációval együtt további alkalmazásokat nyithat meg egy készülékkel, meséli Andrea Di Domizio, a TimoCom Solution Managere.

 

Tom Tom Bridge - a tökéletes kombináció navigációs és üzleti alkalmazásokhoz


A TimoCom alkalmazás miatt még jobban fogják keresni majd a Tom Tom Bridge készüléket, mondja Klaus Burgstaller: "A Tom Tom Bridge terminálok már jóval többet adnak, mint csak navigációt vagy térképanyagot. Az integrált alkalmazásoknak köszönhetően, mint a raktér felvitel vagy fuvarkeresés megkönnyíti az ügyfeleink mindennapjait valamint igazodik az igényeikhez is. Pontosan ez a mi missziónk is: közösen új technológiákat fejleszteni amiből mindannyian profitálhatunk."

 

Július elejétől pedig a TimoCom fuvarozói platform felhasználói a mobil hozzáférésükkel is kezelhetik a megbízásaikat: Az új alkalmazás a TC Transport Order® lehetővé teszi majd üzleti partnereinek, hogy a platformon keresztül digitális tranzakciókat  bonyolítsanak le. Ez még jobban megkönnyíti majd a mindennapi munkáját a szállítmányozóknak, fuvarozóknak, logisztikusoknak vagy az ipari vagy kereskedelmi árukibocsátóknak.

 

 

További információkat a TimoCom-ról itt találhat: www.timocom.hu.
További információkat a Tom Tom Bridge-ről a  www.tomtom.com/de_de/business-and-government/bridge/ linken talál.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel