31.01.2019

SEDAN TRADE d.o.o.: visszfuvarokkal a siker irányába

Sikersztori

(1)

Amikor Vladimir Cvetic 1999-ben édesapjával közösen megalapította a SEDAN TRADE d.o.o. céget Belgrádban, a Szerb fővárosban, a fókusz még a nagykereskedelem volt. Az évek során azonban mégis a fő üzleti vonal a szállítmányozás lett. "Számomra ez a foglalkozás szabadságot ad", meséli Cvetic az ügyvezető, "Az a típus vagyok, aki képtelen egyhelyben ülni 8 órán keresztül egy irodában." Ezért is szeret a sofőrökkel vagy saját maga is a teherautókkal útra kelni.

 

Biztos üzleti partnerek, állandó fuvarmegbízások


Amikor 2015-ben TIMOCOM ügyfelek lettek, a vállalkozás 2 főből és 2 teherautóból állt. "Sokszor más elképzelésük van a kollegáknak itt Szerbiában arról, hogy TIMOCOM felhasználó vagy", vélekedik Cvetic. A SEDAN TRADE d.o.o. vállalkozásnaka TIMOCOM a legjobb kiegészítés: "A TIMOCOM-ot mi leginkább részrakókra és visszfuvarokra használjuk", mondja Cvetic. A System által csak megbízható és ellenőrzött partnerekkel találkozott. "Ha jó benyomást keltesz az üzleti partnereknél, akkor azok folyamatosan együtt akarnak majd dolgozni veled", ez a tapasztalata a tulajdonosnak. A vállalkozásában a TIMOCOM-on keresztül való kapcsolatfelvétel azt eredményezi, hogy biztos üzleti partnerekkel és állandó fuvarmegbízásokkal van dolga.

Főnyeremény az üzleti tervekhez


A kisautós szegmens növekszik Szerbiában, így a TIMOCOM Vladimir Cvetic és a vállalkozása számára egy nagyon fontos System. És ami Őt a legjobban lelkesíti: "Eddig kizárólag csak jó tapasztalataim vannak. Minden fuvar ki lett fizetve. És a házon belüli Nemzetközi Inkaszzó Szolgáltatást a TIMOCOM-tól még nem kellett igénybe vennem." Alapvetően ez az egyik nagy kihívás a logisztikában: a kifizetések nem rendszeresek.

A TIMOCOM-mal Cvetic a munka lendületét is meg tudja határozni. A SEDAN TRADE d.o.o. számára az ügyfélszolgálat is kedves és türelmes és dicséretet érdemel: "Ott minden kérdésünkre azonnal választ kapunk." A SEDAN TRADE d.o.o. Belgrad számára a TIMOCOM egy főnyeremény a stabil üzleti tervezés szempontjából is. És: Már egy rész- ill. visszfuvar havonta elegendő ahhoz, hogy a TIMOCOM visszahozza az árát.

 

További információkat a TimoCom-ról itt találhat: www.timocom.hu

 

A TIMOCOM-ról
A TIMOCOM GmbH az Augmented Logistics számítástechnikai és adatszakértője. Az első európai okos logisztikai rendszer (smart logistics system) szolgáltatójaként okos, biztonságos és egyszerű megoldásokkal segíti ügyfeleit logisztikai céljaik elérésében. A rendszeren keresztül több, mint 40.000 ellenőrzött cég áll kapcsolatban egymással, amelyek naponta 750.000 nemzetközi szállítmány- és raktérajánlatot tesznek közzé.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel