11.01.2021

1 millió ajánlat egyetlen nap alatt

a TIMOCOM fuvarbörzéje új rekordot döntött

1 millió fuvar- és raktérajánlat egyetlen nap alatt

Új rekord a Smart Logistics Systemben – számos tényező járul hozzá a rendszerben szereplő ajánlatok magas számához

2020. december 15-én egy millió fuvar- és raktérajánlat szerepelt a TIMOCOM Smart Logistics Systemében. Ez nem csak röviddel az új lezárás kezdete előtti állapothoz képest jelent magas értéket. Soha nem volt még elérhető egyetlen napon belül ilyen sok ajánlat a fuvarbörzén belül.

Új rekordértéket ért el a TIMOCOM fuvarbörzéje december közepén: a rendszerben 1 millió fuvar- és raktérajánlat szerepelt. Ez nem csak röviddel az új lezárás kezdete előtti állapothoz képest jelent magas értéket. Soha nem volt még elérhető egyetlen napon belül ilyen sok ajánlat a fuvarbörzén belül.

Megosztás itt:

Csúcsmennyiségű ajánlat a hagyományosan nagy forgalmú fuvarozási szezonban

 

Különböző tényezőkre vezethető vissza az, hogy miért nőtt meg ennyire a fuvar- és raktérajánlatok száma. Már az előző is évben is kimagasló értékek szerepeltek a rendszerben röviddel karácsony előtt. A szezonális hatás mellett a lezárás, valamint a Brexit is kiválthatta a számok növekedését. Már márciusban, röviddel az első országos lezárás előtt az ajánlatok számának rendkívüli növekedése volt tapasztalható. A No-Deal-Brexit forgatókönyve és az Egyesült Királyság készleteinek emiatt történő feltöltése ugyancsak hozzájárult a számok növekedéséhez, és a 2019 első negyedévéhez hasonló fejlődést eredményezett.

 

A rekordérték eddig naponta 750.000 nemzetközi fuvar- és raktérajánlat volt. Azóta, hogy ez a szám 2020. december 15-én átlépte az egymilliós határt, az ajánlatok mennyisége folyamatosan meghaladta a korábbi csúcsértéket. A Smart Logistics System számai ismét jól szemléltetik, hogy a logisztika létfontosságú és kiválóan tükrözi a gazdaság aktuális állapotát.

„Az új rekord azt is bizonyítja számunkra, hogy ügyfeleink fontos partnerként tekintenek ránk a legnehezebb időkben is. Továbbra is nagy figyelmet fordítunk a vállalatok minőségére és hálózatunk biztonságára. Ezeket a szempontokat mindig kiemelt fontosságúként kezeljük.” – nyilatkozta Tim Thiermann, a TIMOCOM ügyvezető igazgatója.

 

A fuvarbörzéről:

A fuvarbörze a TIMOCOM Smart Logistics Systemének része, amely egy digitális logisztikai alapszolgáltatásokat kínáló rendszer. Olyan intelligens alkalmazásokból áll, amelyek segítségével agilisabbá és hatékonyabbá tehetők a szállítási és logisztikai folyamatok. Ezeknek az alkalmazásoknak az egyike a fuvarbörze, amelyben naponta akár 750.000 nemzetközi fuvar- és raktérajánlatot tesznek közzé egész Európából. Ez nemcsak azt teszi lehetővé a rendszerünkben jelenleg megtalálható több mint 45.000 ellenőrzött ügyfelünk számára, hogy egyszerűen bővítsék saját potenciális üzleti partnereik hálózatát, de a fuvarbörzén keresztül új partnerek által közzétett, naponta frissülő megbízásokat találhatnak, vállalhatnak el, valamint a rendszer révén rugalmasan alakíthatják és a jelenlegi piaci helyzet követelményeihez igazíthatják a tevékenységüket.

 

A TIMOCOM vállalattal kapcsolatban további információkat a www.timocom.hu oldalon talál.

 

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel