Az összes újdonság egy pillantásra

Aktuális sajtóközlemények

19.07.2019

A Cargo Overseas muskétásai Európában folytatják

A mai európai közúti árufuvarozási vezető Anthony Valentine közel 30 éve tevékenykedik a szállítmányozás területén. Négy évvel ezelőtt, sokéves kollégáival együtt, a nemzetközi légi és tengeri árufuvarozás mellett felépítette a multimodális szállítási szolgáltatók Cargo Overseas európai közúti fuvarozási részlegét. Nem utolsósorban az erős csapatának köszönhetően a kapitány mutatja az új menetirányt a viharos Brexit-tengeren. 

Tovább olvasom >
19.07.2019

A szállítmányozási iparág digitalizációjának legnagyobb kihívásai

A nagy és a kis, illetve közepes fuvarozó és logisztikai cégek digitalizációjának szintje között még mindig nagy a szakadék. Míg a logisztikai óriások már régóta digitálisan működnek, addig a kis és közepes fuvarozó cégek általában nem engedhetik meg maguknak egy komplex szoftver beszerzését. Mire van szükség a piaci igények és trendek követéséhez, és a szakma nagyjaival való versenyképesség megtartásához?

Tovább olvasom >
19.07.2019

A gazdaság lassulása átgyűrűzik a fuvarozásba is

Jelenleg Németországot, Franciaországot és a Benelux-államokat érinti legerősebben a globális gazdasági lassulás. Ezt dokumentálják a TIMOCOM fuvarpiaci barométer aktuális számai, amellyel az informatikai vállalat negyedévente rögzíti Európa legnagyobb fuvarbörzéjében a fuvarkínálat és a fuvar iránti kereslet alakulását.

Tovább olvasom >

Média

A TIMOCOM-ról szóló vagy a TIMOCOM által írt szövegek vizuális támogatására rendelkezésre áll a TIMOCOM Médiatár. A letölthető képeket és videókat négy kategóriába rendeztük: "Iparág", "Akciók", "Vállalat" és "Platform/Szolgáltatások". Médiatárunk intuitív kezelését további szűrési lehetőségek, például nyelvek szerinti szűrés teszik lehetővé.

A Médiatárhoz

Sajtókapcsolat:

TIMOCOM GmbH
Vállalati kommunikáció
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 50

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Fel

Hozzájárulok, hogy az oldal elemzésekhez, személyre szabott tartalmakhoz és hirdetésekhez sütiket használjon. Tudjon meg többet