23.03.2017

A BMEnet kitüntette a TimoCom-ot "fuvarértékesítésért"

A fuvarozói platform megkapta a BMEnet GmbH kitüntetését

(3)

A TimoCom fuvarozói platform egymás után másodszor nyerte el a BMEnet GmbH kitüntetését (a Bundesverbands Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. leányvállalata - BME) a "fuvarértékesítésért". A kitüntetés bizonyítja a TimoCom hatékonyságát, felhasználóbarátságát és magas piaci pozícióját.

A fuvarértékesítés jövőjét együtt alakítjuk!

A növekvő digitalizáció és az egyre bizonytalanabb fogyasztói magatartás jelentősen megváltoztatja a fuvarértékesítés módját. A keretszerződések mellett egyre gyakrabban szükségük van a vállalkozásoknak kiegészítő, rugalmas megoldásokra, amivel rövid távon, egyszerűen és gyorsan reagálni tudnak a piac változásaira.

 

Az azonnali szerződések piacán a napi több, mint 150.000 raktér-ajánlat és a logisztikai hálózat több, mint 36.000 ellenőrzött vállalkozása egész Európából biztosítja ehhez a megoldást - valamint növeli a piac átláthatóságát. „A BME elismerése bebizonyította, hogy jó irányba haladunk. Továbbra is folytatni fogjuk a párbeszédet a fuvarozókkal, szállítmányozókkal és a gyártó cégekkel a fuvarok értékesítésének digitalizációja kapcsán.“, mondta el Gunnar Gburek, a TimoCom szóvivője, aki egyúttal megfogalmazta a következő lépéseket: „A müncheni transport logistik vásáron mutatjuk be májusban az új alkalmazásunkat, ami megkönnyíti mindkét érintett félnek a folyamat digitalizációját.“

Ellenőrzési nehézségek és eredmények

A BMEnet GmbH a kitüntetését a logisztikai értékesítés optimalizálásához integrált szoftver- és platformmegoldások miatt adta át. Az ellenőrzés nehézségeihez a fuvarozói platform esetében technikai szemszögből a kommunikáció és az adatcsere tartozik. A TimoCom pontokat szerzett azzal, hogy számos telematikai-szolgáltatóhoz kapcsolódik interfészével és az ügyfelek TMS-szoftevereihez, valamint az ajánlatfüggetlen kommunikációs eszközzel, a TimoCom Messenger-rel is. Továbbá a szolgáltatás magas biztonsági kritériumai és a felhasználóbarát felülete is meggyőző volt.

 

Ezen kívül fontos szempont volt a fuvarozói platform függetlensége is. A BME-egyesület szerint ez hozzájárul a fuvarértékesítéshez úgy, hogy a vállalkozások megfelelőségi irányelvét erősíti. A bizottság ezen felül kiemelte a praktikus kiválasztási- és keresőfelületet, a beviteli lehetőségek sokszínűségét, mint a hatékony és célzott munkavégzés alapelemeit. Összességében a TimoCom fuvarozói platform rendelkezett egy végső győztes megoldással, amely mindkét felet érinti: legyen szó akár a kereskedő- és gyártócégekről, akiknek rövid határidőn belül raktérre van szüksége, vagy akár fuvarozói vállalkozásokról, akik fuvart keresnek, hogy a drága üresjáratokat csökkentsék.

 

További információkat a TimoCom-ról és a BME-ről az alábbi oldalakon talál: www.timocom.hu és www.bme.de.

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel