25.03.2020

A TIMOCOM az akut helyzet miatt bővíti a hozzáférést Európa vezető fuvar- és raktárbörzéjéhez

További értesítésig feloldják az IP-korlátozásokat

timocom

Az IT-vállalat hozzájárul a szállítási lánc működésének biztosításához, így az ügyfelek mostantól otthonról is megszervezhetik a logisztikai folyamatokat:

·  További értesítésig feloldják az IP-korlátozásokat 

· Eddig már több mint 5000 fő állt át otthoni munkavégzésre

· A naponta akár 750 000 európai fuvar- és raktérajánlatot felsorakoztató rendszerhez való hozzáférés elősegíti a szállítási kapacitáshiány megszüntetését

A vállalat ügyfelei az IP-címhez kötött licenc átállítását és egy ellenőrzést követően helyszíntől függetlenül, otthonról is elvégezhetik a fuvarozással és logisztikával kapcsolatos tevékenységeiket. A TIMOCOM ezen kívül megnyitja a több mint 43 000 vállalatból álló hálózatát mindazok számára, akik jelenleg nem rendelkeznek rugalmas fuvarozási és logisztikai partnerkapcsolatokkal, így ők is továbbra is elláthatják ügyfeleiket a nélkülözhetetlen árucikkekkel.

Megosztás itt:

Európa vezető fuvarbörzéjének üzemeltetője, a TIMOCOM IT-vállalat a krízishelyzet idejére bővíti a hozzáférést logisztikai rendszeréhez. „Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ilyen kivételes körülmények között továbbra is biztosítani lehessen a lakosság ellátását, valamint a szállítási láncok folytonosságát.” – nyilatkozta a TIMOCOM ügyvezető igazgatója, Tim Thiermann. 

Ennek megfelelően a vállalat ügyfelei az IP-címhez kötött licenc átállítását és egy ellenőrzést követően helyszíntől függetlenül, otthonról is elvégezhetik a fuvarozással és logisztikával kapcsolatos tevékenységeiket. A TIMOCOM ezen kívül megnyitja a több mint 43 000 vállalatból álló hálózatát mindazok számára, akik jelenleg nem rendelkeznek rugalmas fuvarozási és logisztikai partnerkapcsolatokkal, így ők is továbbra is elláthatják ügyfeleiket a nélkülözhetetlen árucikkekkel. 

 

A szállítási lánc biztosítása gyorsan és egyszerűen

„Számukra is gyors és egyszerű támogatást nyújtunk.” – erősítette meg Thiermann. Az újonnan bejelentkezők a teljes következő negyedévben díjmentesen és szerződéskötési kötelezettség nélkül használhatják a TIMOCOM rendszerét. Ezekkel az intézkedésekkel, meglévő ügyfélhálózatunknak köszönhetően gyorsan megszüntethető a rövid távú szállítási kapacitáshiány, illetve kielégíthető a raktárkereslet. 

 

A TIMOCOM platformján naponta akár 750 000 nemzetközi fuvarozási és raktérajánlat is megjelenik és feldolgozásra kerül. A raktárbörzében pedig ezenkívül több mint 7000 logisztikai és raktárfelület érhető el. „Több mint 20 éve vagyunk jelen a logisztikai ágazat IT-szolgáltatójaként. Mi is tisztában vagyunk azzal, hogy ügyfeleink milyen kihívásokkal küzdenek most.” – árulta el Thiermann. „Ebben a helyzetben olyan egyszerű és közvetlen megoldásokra van szükség, amelyek továbbra is biztosítják a logisztikai ellátást.”

 

Jelenleg Európa-szerte óriási a logisztikai szolgáltatások iránti kereslet. Ezzel egy időben pedig sok vállalatnak kell átállnia az otthoni munkavégzésre. Thiermann a következőket nyilatkozta: „Azonnal tudtuk, hogy gyors és mindenekelőtt hatékony segítséget szeretnénk nyújtani ebben.” Eddig egész Európában már több mint 5000 felhasználónk élt a lehetőséggel, és állt át az otthoni munkavégzésre. A hatalmas kereslet miatt a TIMOCOM bővíti szolgáltatásai rendelkezésre állását.  

 

A logisztikai ágazat meglévő eszközeivel, folyamataival és rendszereivel rendelkezésre állnak a helytől független munkavégzés és a gyors megoldáskeresés lehetőségei a fuvarozás megszervezéséhez és az áruk raktározásához. A TIMOCOM szeretne segítséget nyújtani ebben az akut helyzetben. Tim Thiermann a következőt tette hozzá: „Együttesen leküzdhetjük ezeket a kihívásokat. Meggyőződésem, hogy egyesült erővel és a rendelkezésre álló eszközökkel le is fogjuk.”

Preuzimanje izvješća za tisak
Fel